Konkreetsele inimesele kingituse leidmine on üsna raske ülesanne, seetõttu on hea teada, milliseid soovitusi jagavad spetsialistid – mõned põnevad mõtted on alati võimalik kõrva taha panna. Jõulud on vahva traditsioon, mil sõbrad ja sugulased saavad üle pika aja kokku ning veedavad koos toredaid hetki. “Soovime oma lähedastele teha rõõmu pakkuvad kingitused. Aastakümneid on olnud populaarsemateks kinkideks raamatud, parfüümid, kosmeetikatooted ja mänguasjad. Viimastel aegadel valitakse üha enam praktilisi kinke, mida on võimalik koduses majapidamises kasutada, millega kodu sisustada või kaunistada. Väikeste nipsasjade kinkimine ei ole enam ammu moes,” väidavad Kaup24 e-poe esindajad.

Enne ostu sooritamist soovitavad Kaup24 eksperdid järgida mõningaid lihtsaid soovitusi. Võtke arvesse lähedase hobid ning meenutage, milliseid esemeid ta endale ise soovinud, ent siiani ostmata jätnud on – see tõmbab kingituste nimekirja pisut koomale. Kinkekaardide või hooletult valitud nipsasjade soetamine viimasel minutil ei ole kuigi mõistlik. Pigem korraldage oma kallimale romantiline õhtusöök küünlavalgel või küpsetage maitsvaid küpsiseid või saiakesi.

Eelkõige püüdke alati meenutada, mida lähedased ise soovinud on või milliste huvialadega nad tegelevad ning lähtuge kingituse valimisel nendest teguritest.

Praktiline jõulukink mehele

Abikaasale, pojale või parimale sõbrale kingi valimisel tuleb meeles pidada, et mehed armastavad praktilisust, mistõttu võiks kink olla selline, mida on võimalik igapäevaselt kasutada. Selleks võib olla näiteks hea pardel, kvaliteetne nahast vöö, kindad, uus rahakott või miks mitte ka kena lips või kikilips. Viimased on hetkel eriti moekad. Ei tasu ka unustada, et mehed on nagu suured lapsed – seetõttu võiks kinkida mänguasja vastavalt nende suurusele. Näiteks midagi tehnoloogia valdkonnast – juhtmeta kõlarid, uus nutitelefon, mängukonsoolid või selle jaoks erinevaid mängud. Kui otsustate mängukonsooli kasuks, siis tuleks leppida mõttega, et mingit aega on meest raske teleri küljest lahti kangutada. Tuleb lihtsalt lasta fantaasial lennata ning rõõmustada oma meessoost lähedast vahva kingiga.

Jõulukink naisele, sõbrannale või õele

Iga naine, vaatamata oma vanusele, usutunnistusele, sotsiaalsele staatusele või haritusele, soovib kena välja näha. Seetõttu võib kingitus olla vabalt mõni kosmeetikavahend. Loomulikult on heaks ideeks ka erinevad kaunid ehted, stiilsed aksessuaarid ja kvaliteetsed parfüümid. Enne parfüümi soetamist tuleks aga uurida, millist laadi lõhnad naisele meeldivad. Kui naine armastab oma küünte eest hoolitseda, võiks kaaluda ka geellaki stardikomplekti soetamist. Tervislikke eluviise armastavale naisele on heaks ideeks nutikell, mis loeb samme ning kulutatud kaloreid. Samas tasuks meeles pidada, et naised, kes ei armasta väga trenni teha võivad treeningule vihjavaid kingitusi pisut solvavalt võtta.

Kingid vanematele

Vanemad on kõige kallimad ja lähedasemad inimesed, mistõttu võiks neile teha kink, mis sümboliseerib Teie armastust ja austust nende vastu. Selleks võib olla käsitööna valminud sall või kindad, perepiltidega kaunistatud kalender, meenutamaks, et olete alati nendega. Kui vanemad on kimpus tervisega, on hea idee kinkida neile vajalikke ravimeid, vitamiine või toidulisandeid, mida nad ise endale soetada ei raatsiks. See on väga praktiline ja kasulik kink, millega väljendada oma hoolivust nende vastu.

Jaga
Kommentaarid