Enne nurgadiivani soetamist tuleks meeles pidada, et soovituslik on valida eelkõige kõrgkvaliteetne tuntud tootja mudel, ennetamaks halva kvaliteediga mööbli soetamist. Veedame ju diivanil omajagu aega – heade omadustega mööbel teenib Sind kaua ja usaldusväärselt väga pikki aastaid.

Nurgadiivaneid on väga erineva suurusega. Seetõttu tuleks enne ostu sooritamist veenduda, et diivan mahub ikka kenasti tuppa. Mõõda kindlasti oma tuba eelnevalt ära, et veenduda, et ostad õiges suuruses ja õige nurgaasetusega mudeli. Ole eriti hoolikas juhul, kui Sinu tuba on väikeste mõõtudega.

On tähtis, et valitud nurgadiivan oleks ka võimalikult funktsionaalne – ideaalne valik on näiteks nurgadiivanvoodi, millel on võimalik mugavalt ka külalisi majutada. Nii on võimalik sohvat kasutada mõnusaks äraolemiseks ning vajadusel ka lühiajaliseks majutamiseks.

Nurgadiivanit valides ürita lähtuda oma kodu üldisest stiilist. Sohva võiks sobituda nii tapeedi, vaiba kui ka nipsasjakestega. Ära unusta, et ühisruumi valitud mööbel võiks olla pehmetes toonides. Ideaalne oleks leida diivan, mis meeldiks kõikidele pereliikmetele. Ainult sel juhul muutub see asendamatuks kohaks kodus, kus kõik end mõnusalt tunneksid ning kust keegi lahkuda ei soovi.

Jaga
Kommentaarid