See, milline eespool nimetatutest valida, oleneb suuresti naise eelistustest. Ehete soetamisel tuleks arvesse võtta naise vanust – küpsemas eas naine eelistab enamasti klassikalisi vääriskive moodsatele ehetele. Lisaks sellele on naiste maitsed väga erinevad – kes armastab sära ja sillerdust, kes aga tagasihoidlikkust ning elegantsust. Kõrvarõngaid ostma asudes peaks aga kindel olema, et naisel on üldse kõrvad augustatud ning eelnevalt tuleks kindlaks teha, ega ta mõnele metallile allergiline ei ole.

Mitte ühelgi naisel ei ole kunagi liialt palju kosmeetikat. Ka kosmeetikatoodete valik on tõeliselt lai, mistõttu leidub alati mõni kasulik toode, mida naine endale veel ise soetanud ei ole. Kuid ka kosmeetikat soetama asudes tuleks teha väike eeltöö ja uurida, milliseid toone naine kannab ning millisele nahatüübile tooteid tasuks talle valida. Kõige kindlam on alati kinkida erinevaid kreeme, ihupiimasid ja kehaõlisid, mis on kõik toitvad ning mõnusalt nahka niisutavad.

Praegusel pimedal ja hallil ajal on väga heaks ideeks ka raamatud. Pole midagi mõnusamat kui nautida sooja tee või kuuma kakao kõrvale tõeliselt head raamatut. Enne raamatu soetamist tasub aga uurida, milliseid kirjanikke naine eelistab või millist laadi kirjandust enamasti loeb. Talvisel ajal on armsaks kingituseks ka pehme hommikumantel, soojad sussid, armsad sokid või põlvikud, või mõni muu tore ese, mis mõnusalt sooja annab.

Naiste jaoks on nende kodu välimus ääretult oluline, mistõttu tasub naistele kinkida ka erinevaid sisustuselemente. Eriti stiilsed on käsitööna valminud jõuluehted, eksklusiivsed ning mõnusa lõhnaga küünlad, hinnalised veiniklaasid või mõni muu erilise disainiga aksessuaar.

Teinekord peitub võlu lihtsuses, seetõttu on ääretult armsaks žestiks romantiline õhtusöök. Siinjuures peame silmas koduses olustikus valmistatud hõrku einet ja sinna kõrvale ka head veini, mida eriliselt armas küünlavalgel nautida. Talvisel ajal on sellised armsad üllatused kindlasti eriti meeldivad ning sageli hindavad naised kahekesi koos oldud aega rohkem kui mistahes kalleid ehteid või aksessuaare.

Jaga
Kommentaarid