Päikeseline rannamood

Nii palju, kui on inimesi, nii palju on ka maitseid. Halensi rannariiete hulgast leiab endale meelepärase igaüks: seal on värvilised, mustrilised, ühe- ja kahevärvilised, sportlikumad ja naiselikumad. Samuti on suures valikus trikoosid.

Värvivalik on taevasinisest päikesekollaseni, kui eelistad klassikalist ühevärvilist või alati šiki musta ja valge kombinatsiooni, siis needki on sele suve kollektsioonis olemas. Muidugi on esindatud ka õrnad pastelsed toonid.

Halensi suvine riidepood — igale kehatüübile ja maitsele

Kleitide hulgast saab ideaalse valiku oma kehakujule, oled sa väiksema või suurema kehaehitusega — sulle sobiv kleit on igatahes olemas.

Värvilisemad kleidid on naiselikud ja õrnad, neisse põimitud muster viib sind justkui õõtsuvate palmipuude alla ja valgele rannaliivale. Troopilised mustrid ja värvid kuuluvad kindlasti selle suve garderoobi.

Säravad, puhtad ja kaunid toonid ei vaja enda kõrvale liigseid aksessuaare ning on sobivad nii randa minekuks kui ka igapäevaseks tööl kandmiseks.

Sel suvel löövad laineid ka isikupärasd mustriga kleidid. Kui sulle meeldib musta ja valge kokkumäng, siis leiad endale sobiva just nende hulgast.

Üle ega ümber ei saa puhtast valgest — õige materjal ja lõige teevad valgest oivalise kaaslase suveks. Valida saab väga erinevate mudelite vahel.

Vaata galeriid:

Vaata Halensi kõiki suvekollektsioone SIIT.

Jaga
Kommentaarid