Aeroobikapall kõhu- ja seljalihaste vormimiseks

Suured värvilised aeroobikapallid on naiste seas ääretult populaarsed. Miks? Esiteks on need väga praktilised ja mitmekülgsed treeningvahendid. Aeroobikapalliga on võimalik treenida nii selja- kui ka kõhulihaseid. Lisaks on võimalik tugevdada tuharaid ja vaagnat. Selline pall on äärmiselt rahakotisõbraliku hinnaga ning sellega on võimalik treenida väga lihtsal moel keha kõige olulisemaid ja suuremaid lihasgruppe.

Kummilint erinevate hantlite asemel

Kaalu alandamiseks ei ole tarvis muretseda tingimata viimase peal treeningvarustust. Väga lihtne ja mugav treeningvahend on harilik kummilint, mida on kodustes tingimustes äärmiselt lihtne hoiustada ja kasutada. Kummilint loob mõnusa raskuse, millega on lihtne saavutada lühikese ajaga suurepäraseid tulemusi. Suur eelis on ka see, et kummilindiga on võimalik treenida pea kõiki lihasgruppe.

Hularõngas kauni talje voolimiseks

Juba vanadest aegadest on teada, et hularõngas on tõeliselt efektiivne vahend keskkoha ümbermõõdu vähendamiseks. Oluline on ainult valida õiges mõõdus rõngas, vältimaks hilisemaid verevalumeid või sinikaid. Seetõttu ei taga raskem hularõngas veel tingimata paremaid tulemusi.

Kindlasti tasub pärast sünnitust treenima asudes eelnevalt nõu pidada oma arstiga ja võimalusel ka eratreeneriga. Oluline on silmas pidada enda füüsilist seisundit ja tervist. Treeni mõistuspäraselt ja regulaarselt ning esimesed tulemused on näha juba nädalate möödudes!

Jaga
Kommentaarid