1. Firmad palkavad praegu ohtralt ajutist tööjõudu, et jõuluaegse töökoormaga toime tulla. Ajutisel töötajal on suurepärane võimalus ennast heast küljest näidata ja end positiivselt meeldejäävaks teha. Kui tööandjal on pärast ajutise lepingu lõppemist uut töötajat vaja, meenuvad talle esmajoones just need inimesed, kellega ta juba on varem kokku puutunud ja kes on talle muljet avaldanud. Seega kasuta ära igat võimalust kuskil käed külge panna ja kaasa lüüa ning võidki juba uuel aastal uuel ametikohal alustada.

2. Teine põhjus, miks peaksid just nüüd CV-sid nii ohtralt saatma kui vähegi suudad on see, et praegu on parim aeg endale tsipa suurem palk välja kaubelda. Uue aasta eelarved on koostamisel või kinnitamisel ja kui jõuad praegu CV saata ja vestlusel oma palgasoovi välja öelda, on suurem tõenäosus, et su soov ka täitub. Uue aasta alguses, kui eelarve paigas, on läbirääkimisteks kindlasti palju vähem ruumi!

3. Aga kõige olulisem on see, et paljude uue aasta lubaduseks on töökohavahetus ning seetõttu ummistuvad tööandjate postkasid resümeedega jaanuari esimesel nädalal. Ole targem ja saada oma CV juba täna või anna endast tööandjale märku, et teistest sammuvõrra ette jõuaksid! Kes ees, see mees!

Allikas: Pertemps