Kõige olulisem ja suurem mugavus e-poes ostlemise puhul on aja kokkuhoid. Me elame maailmas, kus kõigil on tohutult kiire ning igaüks meist püüab igal võimalikul moel aega säästa. Seetõttu ei sobi paljudele enam pikad ja aeganõudvad kaubanduskeskustes ostlemised ning valitakse enda jaoks üha enam mugavad e-poed.

Kauplustes kulub sobivate esemete leidmiseks tohutult aega. Seevastu e-poodides on toodete otsimine mugav ja kiire ning väga lühikese ajaga jõuab võrrelda tohutul hulgal tooteid. Kauplustes võtaks sama suure hulga toodete vaatamine kogu päeva kui mitte kauemgi …

Veel oleme poodidest koju naastes sageli hoopis tohutult pettunud – kogu päev kauplustes ilma soovitud tulemuseta. Õnneks on e-poodides toodete leidmine mugav ja kiire – kasuta otsingumootorit ning leiadki kõik endale sobilikud tooted ning soovikorral saad neid ka omavahel võrrelda.

Kauplustes on ühe ja teise toote omadusi ning hindu võrrelda väga keeruline, peale selle võtaks see tohutult aega. Tänasel päeval on e-poodide valik sedavõrd lai, et saate kiirelt otsida erinevaid tooteid ja teenuseid ning võrrelda ühtlasi ka nende hinda ja kvaliteeti. Üksikasjalikud kirjeldused ja videomaterjal internetis annavad meile palju põhjalikuma ülevaate kõnealustest toodetest. Nii tunneme oma valiku puhul veendumust, et saame kvaliteetse ja hinnatud toote.

Kõigi loetletud põhjuste tõttu ei ole enam tarvis sõita kodust välja poodidesse, sest ostud saab teha mugavalt, kiirelt ja igal ajal nutitelefonis või arvutis. Erandiks ei ole ka kosmeetika ja muude iluteenuste soetamine.

Jaga
Kommentaarid