Kui minu elulugu lühidalt kokku võtta, siis olen teistest kopsakam olnud nii esimesest eluaastast peale, oma esimesel dieedil olin ma kusagil keskkooli alguses (ehk et siis umbes 16 aastaselt), väga palju alla ei võtnud, aga tehtud ta sai.

Sinu kehamassindeks on: 51.7
Rasvumine

Kehakaal on sinu jaoks SUUR probleem ning tõenäoliselt oled ka rasvunud. Rasvumine tähendab otsest terviseriski ning muuhulgas on oht haigestuda diabeeti. Kui püüdsid siiani kaalunumbrit kui halba unenägu lihtsalt unustada, on nüüd tõepoolest viimane aeg midagi ette võtta. Saad küll ise alustada menüü jälgimisest ja liikumisest, kuid suure ülekaalu puhul tuleks kindlasti pöörduda spetsialisti poole, kes oskab välja pakkuda just sulle sobivaid nõuandeid.

Maksimaalne kehakaal, mis mul on olnud oli 140kg ja seda näitas kaal 2006. aasta lõpus. Siis hakkasin trennis käima ja nii õnnestus mul umbes nelja kuuga jõuda numbrini 127kg. Sellest allapoole aga ei läinud, kuigi käisin sama sagedusega trennis edasi (keskmiselt 2 korda nädalas ja siis kas saalitreeningul või siis ujumas, kusjuures see harjumus on mul ka praegu). Eelmise aasta sügisel proovin ka tablettide abi (Reductil'i nimelisi). Tulemuseks oli 129kg asemel 124kg. Nüüd on see aga tasapisi taas tagasi hiilinud.

MIKS ma siis tahan osaleda ... sooviks ikkagi saada oma kaalunumbri kahekohaliseks :) no või siis vähemasti väiksemaks.
MILLISEID DIEETE olen proovinud ... päris kõiki mitte, aga esimesena meenuvad "punktide"loendamine, "kefiiri" dieet, peale kella kuute mitte söömine, kapsasupidieet jne
LEMMIKTOIT olen suur vürtsikate toitude fänn, lisaks meeldib mulle süüa head puhast liha (kana, veist, aga ka siga) kõrvale võtan enamasti köögivilju või värsket salatit, magustoit ... jah ei saa salata et need mulle meeldivad, eriti kodus küpsetatud koogid või siis kohupiima baasil tehtud magustoidud ja vahel ei saa ma kohe kuidagi olla ilma jäätiseta.