Nägemist, pohmell! Seitse looduslikku nippi, millega kassiahastusest jagu saada

Pühade ajal võib sagedamini kui tavaliselt tulla ette, et soovime sõprade ja pere seltsis nautida klaasi veini. Ei ole kahtlust, et alkohol ei sobi inimese kehaga ning keha annab sellest selgelt märku. Kuid vahel me armastame seda lõõgastumiseks kasutada ning sel juhul on peamine, et teeksime seda mõõdukalt ja vastutustundlikult. Üks osa vastutustundlikust alkoholitarbimisest on see, et hoolitseksime oma keha eest, et see tuleks alkoholi ja selle laguproduktide toksilise toimega edukalt hakkama.
Loe edasi...

Banaan: imevili nii depressiooni, pohmelli kui ka aneemia leevendamiseks

Noor Teenindaja 2013

Ilmselt ei vaata sa banaane enam kunagi sama pilguga. Tuleb välja, et tegemist on tõelise puuviljast superkangelase, mis mitme erineva kaebuse ja häda vastu aitab.
Loe edasi...

Miks pohmellid aastate lisandudes aina hullemaks muutuvad?

külmkapp

KODUTOHTER: Hea jook kuulub enamasti toreda peo ja hea seltskonna juurde. Aga mida alkohol tegelikult organismis teeb? Kuidas oma lemmikjooke nautida ja millal järele jätta? Mitmele küsimusele saab vastuse siit.
Loe edasi...

Enne kui ruttad apteeki: arstiabi sinu külmkapist

Jamie Oliver

Vahel leiab kiirema abi kodustest vahenditest kui apteegist.
Loe edasi...

Jamie Oliveri kolm parimat nippi pohmellist jagu saamiseks

Vein ja šampanja

Telekokk Jamie Oliver teab, kuidas kassiahastust ravida. Pohmellid on ta jaganud kolme gruppi, vahendab Kroonika kodu-eri.
Loe edasi...

10 nippi kergema pohmellini

pohmell

Ilmselt möödus su reede öö suurepäraselt, kuid laupäeva hommik oli katastroof. Pea on paks, silmaalused on turses ja nahk punetab — tuleb tuttav ette?
Kuidas pidutseda nii, et järgmisel hommikul ei oleks peavalu ning näeksid välja nagu uinuv kaunitar?
Loe edasi...

Pohmellipäeva ilukiirabi

pohmell

Peojärgsel hommikul tuletab väsinud nägu meelde, et eile oli ikka väga lõbus…
Kui aga õhtul on vaja jälle särada, siis unusta laiskus ja voodis unelemine ning asu tegutsema. Mitmed lihtsad taastavad ilunipid aitavad sul leevendada meeleoluka peo paistes ja punetavaid tagajärgi.
Loe edasi...

Pidu läks pikale? Siit saad abi: 15 nippi pohmellist vabanemiseks

naise nägu

Eelmisel õhtul sai alkoholikogusega liialdatud ja nüüd tahab pea lõhkeda ja kõht ei anna rahu? Tuletame teile taaskord meelde mõned moodused, kuidas efektiivselt pohmelli leevendada.

Nipid, kuidas halvast enesetundest hoolimata suurepärane välja näha

Stress, külmetus, keskküte ja tuuline ilm ei mõju meie enesetundele just eriti hästi. Kui ees on ootamas peod ja koosviibimised, tahad sa aga kehvast tujust hoolimata vapustav välja näha. Siin on mõned nõuanded, mis aitavad sul väiksemaid ja suuremaid iluvigu kiiresti peita.
Loe edasi...