Fototapeet – pilkupüüdev lahendus lühikese ajaga

Fototapeedid ei ole maailmas enam ammu uus nähtus, kuid Eestis on inimesed neid enda jaoks alles avastamas. Fototapeet on ilmselt kiireim, lihtsaim ja soodsaim investeering, mis annab seintele kiirelt kauni ilme. Kõige olulisem on valida endale sobiv taustapilt. Tasub aga meeles pidada, et odavad tapeedid on üsna õhukesed, mistõttu ei ole need kuigi kvaliteetsed ega pea kaua vastu. Kallim tapeet on omadustelt tugevam, mistõttu oleks mõistlik pigem hinnalisemasse tapeeti investeerida. Vaid nii võid kindel olla, et Sul on võimalik kaunist tulemust nautida pikki aastaid. Seepärast, jäta meelde – mida kõrgem hind, seda parem kvaliteet.

Postrid – mitte ainult teismeliste tubadesse

Postreid ja plakateid kujutleme alati pigem teismeliste tubade seintel, kes riputavad enamasti üles kõikide iidolite pildid. Kuid postrid on ka suurepärane valik elu- või magamistoa seintele. Plakatid lisavad tubadele eripära ning nendega on väga mugav varjata seinte puudusi. Hetkel leiab kauplustest suures valikus plakateid alates lastele loodud piltidest lõpetades kaunite loodusfotodega kuulsatelt fotograafidelt ja kunstnikelt.

Seinakleebistega peida puudusi

Seinte kleebised võimaldavad varjata kergeid puudusi nagu seintele riputatud piltidest tekkinud augud või laste värvilised kritseldused. Seinakleebiste valik on väga lai ning neid on äärmiselt lihtne ise paigaldada. Samas tuleks meeles pidada, et kleebised on kaetud üsna tugeva liimiga, mistõttu tuleks enne hoolega mõelda, mida seinale kujundada. Seinte kleebiste suurimaks eeliseks on võimalus vaid ühe hetkega toad põnevaks ja omanäolisemaks muuta.

Jaga
Kommentaarid