Vali ainult hea mainega edasimüüja

Väga tihti satuvad inimesed e-poodidest kaupa soetades kahtlaste ning ebausaldusväärsete kaupmeeste otsa. Veebilehtede loomine on äärmiselt lihtne, ent enne kauba tellimist tuleks uurida, kas kauplejal on müügiluba ja pisut ka tema tausta. Tihti osutuvad paljud kauplejad petisteks. Seetõttu tuleb e-poodidest kauba soetamisel äärmiselt ettevaatlik ja põhjalik olla, eriti kui räägime hinnaliste esemete, nagu kodumasinate, ostmisest. Seetõttu soovitame valida usaldusväärse kaupmehe, kellel on ametlik koduleht ning kelle maine on usaldusväärne. Palju infot leiad interneti foorumitest, kus kliendid postitavad tagasisidet ja soovitusi. Kodumasinate soetamine e-poodidest tasub end ära, kuna üldjuhul on e-poodide valik laiem ning hinnad soodsamad. Peale selle leidub e-poodides erinevaid sooduspakkumisi.

Pööra tähelepanu üksikasjadele

Teine väga oluline asi, mis hoiab meid ebameeldivatest ostukogemustest, on olla ise hoolikas ja põhjalik. Paljud ostlejad soetavad kaupa emotsionaalselt, süvenemata toodete ja tihti ka kaupmehe tausta. Siiski tasub kodumasinaid soetades uurida põhjalikult tootekirjeldust. Uuri, kas ostetaval tootel on olemas tootja andmed, garantii ning kõik muu vajalik. Veel võid kaupmehe käest küsida täiendavaid küsimusi. Mida hoolsam Sa toote valimisel oled, seda suurema tõenäosusega saad toote, mida eeldasid.

Garantii

E-poest kaupu, eriti kodumasinaid, ostes on väga oluline, et kaubale kehtiks ka garantii. Kui masinaga midagi juhtub, peaks selle eest vastutama mingi ajani siiski tootja ning remont peaks esialgu olema samuti tootja kulul. Selline garantii peab olema tootega kohe kaasas. Juhul kui müüja pakkus väidetavalt mingi kindla brändi toodet, ent kauba kohale jõudes selgub, et tegu on võltsinguga, on kaupmees kohustatud toote tagasi võtma ning kliendile selle eest raha tagastama.

Jaga
Kommentaarid