Naistele meeldivad kasulikud kingid

Väga tihti arvavad mehed, et naised armastavad ainult sentimentaalseid ja romantilisi kingitusi. See on loomulikult tõsi, sest naistele meeldib, kui mehed oskavad neid üllatada ning panustada kingitusse sooje tundeid. Kuid ei tasuks arvata, et naistele ei meeldi seejuures ka praktilised kingid. Millised võiksid need olla? Suurima e-poe Kaup24 ekspertide sõnul on kasvanud iga aastaga epilaatorite, sirgendajate ja teiste ilutoodete müük ning seda just enne pühi. Seega, kui Sinu kallim on tüdinenud pidevast maniküüri juures käimisest, siis võiksid kaaluda soetada talle vahendi, millega kodus mugavalt ise oma käte ilu eest hoolitseda. Pea meeles, et iluhooldusvahendid on alati heaks kingiks.

Klassikaline kink

Kui Sa kuulud nende meeste sekka, kes eelistavad pigem kaunite ehete kinkimist, siis tõepoolest, naistel ei ole kunagi liiga palju ehteid. Kuid tasuks meeles pidada, et ehete valimisel peaksid ära tegema kodutöö ning uurima, milliseid ehteid naine eelistab ja kannab. Meeldivad talle pigem massiivsed või tagasihoidlikud, kullast või hõbedast ehted? Kui ehted on hinnaklassilt pisut liiga kallid, siis on heaks ideeks ka kvaliteetne parfüüm. Kuid jällegi tuleks pisut uurida, millist sorti parfüüme naine eelistab. Kõige kindlam on soetada juba olemasoleva parfüümi uuem versioon, millele on harilikult parfüüminoote juurde lisatud.

Põhjendatud valik

Öeldakse, et kingitud hobuse suhu ei vaadata, ent siiski on kingitusi, mis võivad saaja tundeid riivata. Seetõttu ei tasu kiirustada kodumasinate ostmisega, kui naine ei ole seda ise just tungivalt palunud. Naine ei taha tunda end koristajana, mistõttu ei rõõmusta teda kindlasti ei triikraud ega ka tolmuimeja. Teised libedad kingitused on spordiklubikaardid ja spordivarustus. Jällegi sobib selliseid kinke teha üksnes juhul, kui naine on tõesti selleks soovi avaldanud. Vastasel juhul võib ta neid solvanguna võtta.

Jõulud on aeg, mil soovime oma lähedastele aega ja tähelepanu pühendada ning koos toredaid päevi veeta. Seetõttu tasub kingituste soetamine eelnevalt põhjalikult läbi mõelda. Tähtis on kaaslast rõõmustada, olgu kink väike või suur.

Jaga
Kommentaarid