Kodune interjöör saab alguse…

…elektrilülititest ja põrandakatetest. Võib tulla üllatusena, ent need on esimesed detailid, mis koduehitusel paika pannakse. Seetõttu on väga oluline valida hoolikalt nende värvi, tekstuuri ja materjale. Näiteks kui kasutame sisustamisel puidustiili, siis peaksid ka teised sisustusesemed puiduga harmoneeruma. Kogu sisustus ei pea siiski olema puidust valmistatud, ent need võiks luua ühtse terviku.

Järgmine samm — uksed. Uksed on väga selgelt nähtavad ning nendega on võimalik toale arhitektuuriliselt palju juurde anda.

Valgustus — interjööri oluline osa

Kodune interjöör sõltub suurel määral valgustusest. Kas soetame endale eredalt säravad kuplitega laelambid või paigaldame endale seinalambid? Kas muretseme 1 või 25 erinevat valgustit? Valgustustehnika on igaühe isiklik valik — valgustid loovad koju soovitud atmosfääri. Tänasel päeval on kasutusel paljudes erinevates toonides valgusteid. Kõige populaarsemateks toonideks on loomulikult valge ja kollane, ent on võimalik soetada ka rohelisi või siniseid lampe. Valgustuslahendused on üsna kallid, mistõttu tuleks arvestada ka eelarvega, kui suuri summasid ollakse valmis kulutama. Siiski võiks valgustitesse investeerida, kuna kvaliteetne ning hea valgus tagab kena ja praktilise kodu.

Lihtne interjöör

Kaasaegset kodu iseloomustavad hästi läbimõeldud detailid. Iga väiksemgi sisustuselement on hoolikalt kaalutletud ning sobib kodu üldise muljega. Hetkel on moes minimalism — mida vähem ebaolulisi nipsasju, seda parem.

Sisustustooteid on võimalik soetada sisustuskauplustest — nii tava- kui e-poodidest. E-poodide suureks plussiks on tootepildid ja videod, kus on kenasti näha, kuidas üks või teine toode interjööri sobitub ning erinevate sisustuselementidega harmoneerub.

Jaga
Kommentaarid