Tegelikult ei pruugi teie lugu siiski nii traagiline olla.


Õigete riietega saab nii mõnedki ülekilod osavalt ära peita ja rasvaimu ei lähe veel niipea vaja.


1) Body

Kogu keha katvat bodyt võib nimetada figuuri fiksaatoriks. Muidugi ei anna body teile taljet- mida teil lihtsalt pole, aga lödisevad rasvavoldid tõmbab ta pingule nii et vähe pole.

2) Karusnahast äärised

See, et tähelepanu tuleb oma parimatele omadustele tõmmata on vana trikk. Efektne kunstkarusnahast krae võimaldab end tõelise diivana tunda.

3) Kõrged kontsad

Kõrged kontsad pikkade pükste all teevad teid veenvalt pikaks ning lisavad jalgadele saledust. No kontsa võiks olla ikka 6- 8 senti ja püksidki olgu mõrvarkontsad jalas ostetud, pigem liiga pikad, kui mingid jupakad. Suure inimese konts olgu sihuke, mis seda massi ikka kanda jõuab. Nii et, ei mingit stilettode otsas kõikumist.

4) Pikk kampsun

Kõige paremini salendavad kampsunid on kergest kangast. Lühemad (puusajooneni või põlveni) ulatuvad kampsunid märksa näevad värskemad välja kui põrandani rippuvad õlstid. Vertikaalsed jooned aitavad peita puusi, istmikku jne. Ja vaadake, et kampsuni alläär ei tähistaks suure puusa maksimaalset diameetrit.

5) Kopsakas käekott

Kõlab liiga hästi, et tõsi olla, ometi aitavad sellised proportsioonitrikid silma ära petta. Konkreetse vormiga, kandiline kott tõmbab ühtlasi ka kandja ümarustest jupp maad maha. Ja aaadake hoolega kotisanga pikkust, suur kott ei pea kindlasti mitte suurel puusal puhkama.

6) Pükskostüüm

Ühe värvi kandmine näitab figuuri saledamana. Tagumiku peitmiseks sobivad ideaalselt pükstega üht värvi pikemad jakid ja kampsunid. Sinna juurde seksikas pluus või top mis elavdab üldilmat tõmbab samalajal tähelepanu näole.

6) Peenetriibuline pesusamet

Hetke trendikangas pesusamet oleks justkui paksukeste rõõmuks siia ilma loodud. Pesusamet olgu sealjuures võimalikult peene triibuga, sellega lisate tekstuuri, ilma et riietus mõjuks raskena. Peale selle annab pesusamet teile küllaga vertikaalseid triipe, näidates teid pikema ja saledamana.