VASTUS:
Kui juuksed on eelnevalt blondid olnud ning need on äsja või mõned kuud tagasi tumedaks värvitud, siis soovitan valida tooted, mis on blondidele juustele mõeldud. Kui juuksed tumedamaks värvida, ei tee neid veel tervemaks. Rahva seas leviv müüt, et tume juus on alati tervem, tuleneb sellest, et tume juus läigib tihtipeale paremini. Tegelikult võivad olla ka blondid juuksed ilusad ja terved, kui neid on töödeldud õigete värvidega ja hooldatud professionaalsete toodetega. Samamoodi võivad olla ka tumedad juuksed rikutud, kuivad, haprad, lõhenevad, kui nad on olnud kas eelnevalt blondid või neid on keemiliselt ületöödeldud või kasutatud valesid tooteid.

Minu praktika on näidanud, et Joico K-Pak tooted ravivad juuksed väga kiiresti terveks. Tulemused on näha juba peale kahekuulist korralikku ning õiget kasutamist.

Märgade juuste kammimine ei kahjusta juukseid, kui kamm on laiade piidega ning kui neid ei kisuta ega venitata kammides. Kamm peab sujuvalt juustest läbi tulema, sest märg juus on veniv ja kui seda väga aktiivselt kammida, siis tõesti, see lõhub juukseid. 

Föönitamine ei ole halb, kui on hea ja kvaliteetne föön. Siis on seal nii külm kui ka kuum õhk, mida saab vaheldumisi juustele lasta, et nad ei kuumeneks üle. Uuematel föönidel on ka ioonsüsteem peal, mis ei lase juustel ülekuumeneda. 

Pööristest kahjuks lahti ei saa, kõikidel inimestel on pöörised, mõnel rohkem, mõnel vähem, mõnel tugevamad, teisel peaaegu nähtamatud. 

Parimat,

S
heila Kahr, juuksur-stilist
JEM ilusalong

www.jem.ee