Piserda parfüümi nahale

Igal inimesel on iselaadi nahatüüp, mistõttu võib sama parfüüm erinevatel nahatüüpidel lõhnata sootuks erinevalt. Seetõttu võiks ka poes piserdada lõhna nahale ning lasta sel paar tundi mõjuda. Alles siis on selge, kuidas antud lõhn just Sulle sobib. Lõhna tuleks kindlasti piserdada puhtale nahale, see tähendab, et eelnevalt ei tohiks määrida end lõhnastatud kreemidega või kasutada enne poodi minekut parfüümi. Tasuks ka meeles pidada, et parfüüm muudab lõhnastatud kreemide ja dušigeelide lõhnaomadusi, mistõttu võiks parfüümi kandes kasutada lõhnatuid või vaid kergelt lõhnastatud kehahooldusvahendeid.

Proovipaberid

Põhiline viga on nuusutada parfüüme proovipaberitelt. Kõnnime riiulite vahel, mitmed paberiribad käes, kuid sel moel lõhnad segunevad ning meil ei ole enam ühestki lõhnast õiget ülevaadet. Peale selle ei suuda inimene mitut lõhna järjest nuusutada, sest see põhjustab paljudele peavalu, lisaks segunevad nuusutatud lõhnad ninas omavahel. Seetõttu tasub kindlasti parfüümi randmele piserdada ja lasta sel pisut aega mõjuda ning alles siis otsustada, kas parfüüm tõesti meeldib ja sobib.

Tee vahet tualettveel ja parfüümil

Enamik magusalõhnalisi vedelikke kannavad nimetust parfüüm, kuid tuleks meeles pidada, et olemas on parfüümid, tualettveed ja odekolonnid. Kõikide eelnimetatud lõhnade parfüümisisaldus on erinev. Kvaliteetset parfüümi tuleb nahale piserdada vaid väikeses koguses ning see püsib nahal umbes kaheksa tundi. Parfüümist kiirgab rikkalikku aroomi, mistõttu sobib see ideaalselt just olulisteks tähtpäevadeks ja sündmusteks. Tualettveed on õrnema koostisega ning sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, odekolonnid on aga äärmiselt madala parfüümisisaldusega, püsides nahal kuni kaks tundi. Seetõttu soovitame enne lõhna soetamist kindlasti veenduda, millise mainitud tüübiga on konkreetsel juhul tegemist.

Kuidas käituda e-poest lõhna soetamisel? Testige soovitud lõhna eelnevalt mõnes tavakaupluses ning seejärel soetage soovitud parfüüm.

Jaga
Kommentaarid