Kuna valik on tohutult lai, siis on keeruline valida kohe esimese korraga just see õige parfüüm, mis sobiks kõige paremini Sinu isikupäraga. Tihti valitakse endale mitu signatuurlõhna, mis saadavad meid pikki aastaid. Kuid kuidas valida endale just see õige?

• Parfüümi otsima asudes on kasulik eelnevalt üles kirjutada endale meeldivad lõhnanoodid, on siis nendeks piparmünt, kurk, roos, puit või muu Sulle südamelähedane ja meeldiv aroom. Sel moel on võimalik valikut lihtsasti väiksemaks muuta.

• Vali endale parfüüm, mis sobib Sinu iseloomu ja olemusega. Endale lõhna soetades on see äärmiselt lihtne, ent kui soovid parfüümi soetada sõbrale, siis tuleb lihtsalt mõelda, milline lõhn talle kõige paremini võiks sobida ning milline aroom klapib kõige paremini tema karakteri ja isikuomadustega.

• Eestis soetatakse lõhnu enamasti hooaja järgi. Talvisel ja külmal ajal on rohkem sobilikud tugevamad ja intensiivsemad parfüümid, soojal ja päikeselisel ajal aga kerged ja värsked aroomid.

• Kindlasti tasub valida endale parfüüm, mis püsib kaua riietel ja nahal. Loomulikult öeldakse, et Sulle sobiva parfüümi lõhna ei pruugi Sa ise üldse tundagi, ent sellegipoolest tasuks parfüümipudelilt uurida, kui suur on antud lõhna parfüümi sisaldus.

• Ostes parfüümi tavakauplusest, proovi lõhna kindlasti nahale piserdada. Ainult nahal võtab lõhn oma õige kuju ning saad aimu, kuidas see Sulle sobib ning kaua see nahal püsib.

• Nii e-poodides kui tavakauplustes on konsultandid, kes aitavad lahkesti leida just Sulle kõige soblikuma parfüümi. Lihtsalt kirjelda, milliste omadustega parfüümi Sa otsid ja endale soovid.

Tasub kindlasti meeles pidada, et parfüümid on e-poodides tunduvalt soodsama hinnaga kui tavakauplustes, mistõttu tasub ostud sooritada interneti vahendusel. Lisaks on võimalik mittesobivuse korral parfüüm mugavalt ja lihtsalt e-poodi tagastada.

Jaga
Kommentaarid