Mõtle detailid hoolikalt läbi

Vaipade ja seinakellade ostmine on pea igale koduomanikule loomulik. Siiski tasub ka nendele pealtnäha igapäevastele esemetele tähelepanu pöörata. Väikesed nüansid annavad kodu ilmele palju juurde. Meeste ja naiste moemaitsed ei pruugi igakord ühtida, kuid katsuge sellegipoolest leida ühine kesktee ning andke mõlemad pisut oma nõudmistes järele. Siiski võiksite sisustusesemeid soetades mõelda sellele, et esemed ei oleks liialt viimase moe järgi valmistatud, sest moed mööduvad kiiresti. Alati on õigem järgida klassikalist joont.

Loomulikult on arukas küsida nõu sisekujunduse spetsialistidelt, kui on rahalisi võimalusi. Sisekujundajad annavad tihti põnevaid ja väärt nippe ja õpetusi ning neilt abi palumine on kindlasti oma hinda väärt.

Minimalism või maksimalism?

Kuigi paljud armastavad tänapäeval minimalismi ning püüavad oma kodu pinnad hoida võimalikult puhtad ning nipsasjade vabad, siis armastavad teised oma kodudesse värvi ja iseloomu lisada erinevate ja põnevate detailidega.

Siiski tasub meeles pidada, et vähem on üldjuhul alati rohkem. Kõrvutades liialt palju erinevaid mustreid ja stiile, võib kodus varsti valitseda kaos. Peale selle tekitavad liigsed esemed mulje väikesest ja kitsast ruumist.

Kõige õigem oleks valida kuldne kesktee. Ja jällegi tuleks lähtuda isiklikust maitsest. Kui Sulle meeldib minimalism, siis tunned end ilmselt ka taolises kodus hästi, kui aga eelistad maksimalismi, siis kaunista oma kodu nii julgelt, kui ise heaks pead.

Kodus veedate siiski põhilise aja Sina ja Su pere, mistõttu on kõige tähtsam, et teie end kodus mõnusalt tunnete ning et kodu just teile meeldiks. Palju põnevaid sisustusnippe leiad internetist ning raamatukogus sisustusajakirju ja -raamatuid lugedes. Kuula oma südame häält ning muuda oma kodu just endale meelepäraseks.

Jaga
Kommentaarid