Bränd on unikaalne selle poolest, et selle rõivad tõesti sobivad igas olukorras – alates ärikohtumistest kuni isegi maruliste õhtuste pidudeni. Bränd "Rich & Royal" sobib ideaalselt tüdrukutele aktiivse elustiiliga, kes hindavad mugavust ja soovivad välja näha tõeliselt kuninglikult. Ei ole vaja otsida mujalt, sest kollektsioon on täiesti "kõikehõlmav" - "Rich & Royal" pakub kõike: teksad, trikootooted, nahktagid, ülerõivad, pükse, pluuse, särke, toppe, kleite siidist ja batikas. Igasse kollektsiooni kuuluvad ka säravad aksessuaarid: kotid, vööd, sallid, käevõrud.

Seda Saksa brändi 2006.aastal Stuttgardis lõid kaks venda disainerid - Patrick ja Dennis Stupid. Tähelepanu nad teenisid oma esimese kollektsiooniga, milles oli 10 eri liiki T-särki, nn. tanktoppi. Hiljem just nendest T-särkidest ehk "trikoovestidest" sai brändi visiitkaart. Alates sellest ajast selle brändi riided on müüdud juba 18 riigis! Uued kollektsioonid luuakse neli korda aastas, sealhulgas 160 kuni 240 mudelit naistele ja 60 kuni 90 mudelit meestele. Selle brändi rõivad loovad tuntud disainerid kogu maailmast. Rõivad põhiliselt valmistatakse looduslikest materjalidest – veidi lisatud elastaaniga puuvillast, selliselt nad sobivad ideaalselt mis tahes figuurile. Disainerid pidevalt täiendavad oma kollektsioone, seetõttu bränd turul püsib kõrgel positsioonil ja on üks klientide lemmikutest. Ka uutes kollektsioonides on äratuntavad brändi põhiväärtused, mida veel stiilsemaks muudavad selle hooaja aktuaalsused – värvid ja pealetrükid.

Ärge otsige mujalt, sest siin on kõike! Kusjuures "Rich & Royal" kollektsiooni rõivaid internetisoodusmüügi klubi Membershop.ee just praegu pakub allahindlusega kuni 70%! Ostke siit!

Jaga
Kommentaarid