Esiti suhtuti e-poodidesse veidi pelgusega, ent aastate möödudes on juba ilmselt suurem osa meist leidnud enda jaoks ühe või teise usaldusväärse veebipoe, kust kõike vajalikku soetada. Lõppude lõpuks on internetipoodide tootevalik tunduvalt laiem ja hinnad enamasti soodsamad kui tavakauplustes.

Hoia silm peal erinevatel kampaaniatel

Kui oled kogenud ostleja, siis tead ilmselt üsna hästi, millisest poest ja mis ajal tasub oma oste sooritada. Osa e-poode viib nimelt regulaarselt läbi suuri sooduskampaaniaid ja allahindlusi. Ning me ei räägi siinkohal mõne euro säästmisest, vaid tõeliselt eksklusiivsetest pakkumistest. Ja nagu Sa aimata võid, räägime hetkel eelkõige suurtest e-poodidest. Need on e-poed, mille tootevalik on ääretult lai ja rikkalik ning kust leiad vajalikud tarbed suurtest köögiseadmetest vabaajakauba ja kirjatarveteni.

E-poodide eelised

E-poodides ostlemisel on omad eelised. Soodsamatele tavahindadele lisaks on e-poodidel veel suured plussid. Näiteks tasub oma ostud sooritada ajal, mil algavad suured allahindlused, kuna e-poodide soodustused on enamasti tunduvalt suuremad kui tavapoodides. Näiteks tasub talveriided osta järgmiseks aastaks valmis juba sama talve lõppedes, mil kõiki talvekaupu eriti soodsa hinnaga müüakse. Suveriideid soeta aga enne suve lõppu. Jõuluehted ja -kaunistused tasub soetada vahetult enne jõule, sest siis on ka jõulukaunistuste hinnad juba mõnusalt soodsad.

Soeta oma lemmiktooted soodsamalt

E-poodide valik on tõeliselt lai, ent neid päris lemmikuid tuleb müügile üsna harva. Ning kui see ükskord juhtub, siis tasub teada, mismoodi oma lemmiktoode veelgi soodsamalt soetada. Kõige paremaks ideeks on tellida endale vastava e-poe uudiskirjad, sest nii saad esimesena teada algavatest sooduskampaaniatest, mis tähendab, et saad oma lemmiktoote soetada eelisjärjekorras soodsama hinnaga. Pea siis meeles, et kui oled leidnud endale eriliselt kauni eseme, siis tasub alati veidi oodata – ehk on tulemas nendele kaupadele sooduspakkumised – nii säästad suuresti raha ja ootamine tasub end kahtlemata ära.

Jaga
Kommentaarid