HETA Biin ja Pihlakas advokaatidel on pikaajaline advokaadina tegutsemise kogemus, mis loob eeldused tõhusaks meeskonnatööks ning klientide erinevate probleemide edukaks ja asjatundlikuks lahendamiseks.
Advokaatide igapäevatööks on klientide nõustamine ja esindamine teiste isikute ees, samuti kohtutes, läbirääkimistel, tehingute tegemisel, kokkulepete saavutamisel ja kompromisside sõlmimisel.

Küsimusi oodatakse järgmistel teemadel:

Lepinguõigus (olulisemad valdkonnad on võõrandamisleping (sh müügileping, kinkeleping), kasutusleping (sh üürileping, rendileping, laenuleping), käsundusleping (sh töövõtuleping, ehitusleping), samuti aga mitmed muud teenuste osutamise lepingud. Võlaõigus reguleerib lisaks kahjude hüvitamisega seonduvat)

Perekonna- ja pärimisõigus (abielu sõlmimine ja lahutamine, ühisvara jagamine, samuti elatis ja lapse hooldusõigus)

Tööõigus (töölepingute koostamine, muutmine ja olemasolevate töölepingute auditeerimine. Ühtlasi pakume töölepinguga seotud teiste lepingute koostamise ja analüüsimise teenust - jutt käib ametijuhenditest, töö sisekorraeeskirjadest, konfidentsiaalsus- ja konkurentsikeelu lepingutest ning muust sarnasest)

Vaidluste lahendamine jpt. Vaata täielikku nimekirja siit

Küsimuse saad teele panna SIIT. Advokaadid otsustavad, millistele küsimustele nad vastused annavad. Selleks, et oma murele kindlasti lahenduse saaksid, palu loe läbi kõik varem avaldatud vastused, sest korduvatele küsimustele ei vastata, ning vormista oma küsimus viisakalt ja korrektselt.

Palume kannatust, advokaadid on hõivatud ja küsimustele vastamine võib võtta natuke aega.