Seekord uurisime, kuidas peaks meestele lähenema. Vaata vastuseid!

Sergei, 28
Mind ei pea sebima. Ma olen ise kogu aeg jahil. Kui tunnen, et mõni tüdruk mind ise tahab, kaob mul huvi, sest mängu võlu on rikutud. Mulle sobib, kui ta poleks minust huvitatud ja ma peaksin vaeva nägema, et ta tähelepanu võita. Kogu see romantiline-mänguline osa on minu lemmik.

Arved, 59
Naine peab olema hoolitsetud ja viisakas, siis tekib ka minus huvi. See vist on minu võrgutamiseks parim viis. Kui naine on lähenedes naeratav ja sõbralik, siis sealt läheb kõik loomulikult. Kogu see tänapäevane naisõiguslaste teema, et naised ja mehed on põhimõtteliselt samad (erinevus on vaid suguelundites), mulle ei sobi. Sugudepõhine etikett võiks ikka au sisse jääda.

Sten, 24
Mind võrgutab kõige paremini hea toiduga. Hea õhtusöök, vallatu riietus. Selline läbimõeldud võrgutus. Ka pikad silmavaated on need, mis panevad mu hormoonid möllama. Kui lisaks sellele naine end veel seksikana tunneb ja seda ka välja näitab, näen ka mina teda sellisena.

Joonas, 32
Uuri, mis mind huvitab ja oska minuga kaasa rääkida. Mul on olnud ilusaid ja vähem ilusaid naisi. Mul on tunne, et need, kes pole piltilusad, on ka nõus rohkem pingutama — nad teevad rohkem eeltööd ja ei looda ainult enda laitmatu välimuse peale. Loomulikult on ka suhted nendega olnud paremad ja ausamad. Praegune suhe on mul ka väga hea ja kuigi see ei olnud armastus silmapilgust, olen ma temaga koos väga õnnelik.

Tahad teada, kuidas vastasid samale küsimusele naised? Vastused leiad SIIT!