Maailma moelavadelt on silma jäänud säravad, kahvatu-metallikläikega ja purpurpunased küüned. Ohtralt kasutatkse ka ilustuslisandeid. Ole vaid kindel, et küüned on pigem lühemad — nii ei hakka lakk häirivalt domineerima.

Sädelus

Leia endale tugevalt sädelev lakk. Hea lakk ei jäta muljet justkui oleks sädelevad tükikesed sees, vaid jaotub ühtlaselt ja nii pääseb sädelus maksimaalselt esile. Ole julge ja katseta erinevate sädeluse varjunditega: roheline, kuldne, sinine või hõbedane. See lisab atraktiivsust ja salapära.

Kahvatu metallikläige

Sellele võib alati kindel olla, mis iganes ka moes pole. See on tõeliselt šikk. Vali vaevu hoomatav, harjatud metalli varjundiga lakk: tina, kahvatu kuld ja pronks on populaarsed.

Purpurpunase hullus

Moenädala etendustel võimutses lilla meik, kuid keskmisel naisel on üsna raske sellega leppida ning purpurpunast põsepuna või huulepulka välja kanda. Küüned aga on hea võimalus selle hooaja lemmikvärvi kasutada. Nii ei näe sa välja kui viimset moeröögatust järgiv naine: oskamatult tehtud meik pigem hirmutab, lakitud küüned muudavad su aga atraktiivsemaks.

Allikas: Dailymakeover