Vaheta mullijoogid punase veini vastu

Mullijoogid jäägu menüüst välja. Kõik, mis sisaldab mulle, ajag su kõhu punni ja rikub su välimuse. Mida siis võtta? Aga näiteks klaasike punast veini. Aga pea siis meeles, et me räägime siinkohal tõesti ühest klaasikesest, mitte pudelist.

Suhkruvabad joogid ei ole lahenduseks

Kui arvad, et madala kalorisisaldusega või suhkruvabad mullijoogid on äkki paremad variandid kui originaalid ja neid ehk ikka võiks, siis sa eksid. Suhkruasendajad nagu ksülitool, sorbitool ja mannitool on su tervisele hoopis veel kahjulikumad kui tavaline suhkur. Nii et neist käi veel suurema kaarega mööda.

Šampanja, Prosecco, Cava — kõige hullemad paharetid

Neis on kaks suur paharetti, mis su kõhule eriti halvasti mõjuvad — suhkur ja mullid. Nii et jäta see kohustuslik klaasikõlistamise ring vahele või vala oma klaasi sidruniga vett.

Joo vett vahele

Alkohol viib kehast vedelikku välja ja tekitab dehüdratsiooni. Lisaks rõvedale pohmellile ajab vedelikupuudus ka kõhu punni. Lahendus — iga klaasi alkoholi järel joo ära klaas-paar vett.

Õlu unusta üldse ära. Siider ka

Mõistel „õllekõht” on kaks tähendust. Esiteks tekitab suur õllejoomine tõesti vöökoha ümber paksu rasvakihi. Aga kui sul veel rasvakihti ei ole, siis paksuks paisutab su punu ka üks klaasike õlut.

Võta pits ja pea aru

Kui sa ikka tõesti tunned, et kaine peaga seda pidu üle ei ela, siis vali ÜKS pits tekiilat, viina või gini. Aga ilma gaseeritud lahjendajata. Üks pits! Mitte rohkem, sest nagu sa isegi tead — purjus ja laaberdav naine on üks erakordselt kole vaatepilt!