Laura Põldvere suvine lemmik: šokolaadihummus, mis hästi puuviljade kõrvale sobib

 (6)
RETSEPT!
Laura Põldvere suvine lemmik: šokolaadihummus, mis hästi puuviljade kõrvale sobib
Laura PõldvereErakogu

15.-21. juulil külastab taas Eestit taevarestoran Dinner in the Sky. Kümnenda juubeli puhul üllatab unikaalne restoran publikut uue taevakontsertide sarjaga, mille avavad Laura ning Chalice. Laura jagas sel puhul Naistekaga üht oma lemmikut — šokolaadihummuse retsepti.

Laura nimetab end hummusehulluks. Näiteks võib ta pikemate autosõitude peale kaasa võtta näksimiseks just hummust ja porgandit.

Laura ei söö liha juba üle 14 aasta, küll aga sööb ta hea meelega kala.

Süüa valmistab Laura kõige sagedamini just hommikul. “Armastan endale hommikusööki valmistada — see on aeg, mil mul on võimalus toidutegemiseks hetk võtta. Hommikusöögina meeldib mulle kõige rohkem keedetud muna, 2 viilu seemneleiba, salat, tomat ning peedi ja seemnete kombo. Kindlasti ka soe vesi laimiga ning kange cappuccino,” räägib Laura. Mõnikord aga eelistab Laura türgi jogurtit kiivi, seemnete ja pähklitega.

Kahjuks viimasel ajal ei ole Laura kokkamiskunstis oskusi lihvida saanud, kuna viibib vähe kodus. Aga küll tuleb ka kokkamiseks oma aeg.

Retsept


Üks purk kikerherneid (400 g)
Pool purki kookospiima (200 ml)
2-4 sl suhkruta kakaod
1-2 sl mett
Näpuotsaga kaneeli
Soovi korral kookoshelbeid

Seotud lood:

Kuidas valmistada:

Purusta kikerherned koos kookospiimaga köögikombainis või saumiksriga, seejärel lisa ülejäänud koostisosad vastavalt maitsele (kui pole piisavalt šokolaadine, lisa kakaod jne). Kui segu tundub liiga vedel, lisa pisut kookoshelbeid. Naudi värskete puuviljadega!