Selle hooaja lemmikud leiad Seppälä kauplustest. Uus teksakollektsioon on inspireeritud kõrgmoest ja pakub teksafännidele põhjust rõõmustamiseks. Mudelite valik on lai ja uued stiilid lisavad riidekappi tublisti vürtsi.

4 hooajatrendi teksamoes

Kõrge vöökohaga skinny’d on sel hooajal tõeline hittmudel. Eriti kitsas teksamudel rõhutatud pihaga püüab kõigi möödujate pilgud ja toob kogu tähelepanu jalgadele. Kõrge vöökoht toob esile figuuri parimad omadused ja lisab automaatselt pikkust. Lihtne 5-taskuline mudel hoiab tähelepanu just seal, kus vaja!

Boyfriend-teksad — Eriti mugav ja vaba lõikega mudel, mis tundub olevat laenatud otse poiss-sõbra riidekapist. Kerge naiselik puudutus ja boyfriend-stiilis teksad on täiuslik paar igapäevaseks rõivastuseks või linna peale minekuks. Boheemlaslikku look’i aitab särtsakamaks muuta stiilne pintsak ja kontsakingad.

Alt laienevad teksad — Jah, alt laienevad teksad on tagasi! Need põlvedest allapoole laieneva lõikega retrohõngulised teksad on salendavad ja sobivad iga kehatüübiga. Sel hooajal kanna neid kõrge kontsa ja lihtsa topiga.

Skinny’d – Kitsas teksamudel on saanud paljude naiste lemmikuks ning on kohustuslik element ka sel hooajal. Erinevad mudelid klassikalistest skinny’dest julgemate mudeliteni sobivad igas olukorras ja iga stiiliga. Eriti mugavad on teksaretuusi stiilis skinny’d ehk jeggins’id, mis sulanduvad figuuriga valatult. Kombineeri kitsad teksad kontsakingade või mugavate ketsidega.

Hoolitse oma teksa eest

Seppälä teksad on valmistatud kvaliteetsest puuvillast. Põhiline materjal on elastne denim, mida on töödeldud erinevate pesudega, andmaks teksale iseloomuliku autentse välimuse. Väga veniv materjal on põimitud polüestri ja elastaani kiududega, mis annab hea venivuse ja taastuvuse. 

Teksa on tugev materjal, mis ei vaja pärast igat kandmist pesemist. Selle asemel võib teksaseid tuulutada, mis annab neile piisava värskuse järgmiseks korraks. Pesta tasub teksat 30-40 kraadi juures. Esimest korda võiks teksaseid pesta teistest riietest eraldi, kuna teksa võib värvi anda. Väldi pleegitavaid aineid sisaldavaid pesuaineid, mis rikuvad su lemmikteksad kiiresti.

Teksamood muutub pidevalt ja toob riidekappi värskeid tuuli. Iga teksapaar on ainulaadne ja muutub ühes kandjaga. Vali julgelt selle hooaja lemmikud uute teksatrendide seast! Tutvu kollektsiooniga ka Seppälä kauplustes.

Vaata ka videot, kus trendidest räägib moeguru Ženja Fokin.
Jaga
Kommentaarid