Loe ja naera:

Apsakas kelneri ja konjakiga

Aastaid tagasi olime seltskonnaga restoranis Kaunas Tartus. Olime joonud pudelist konjakist umbes poole, kui märkasime, et midagi ujub konjaki pinnal. Uurimisel selgus, et olid kaks kuivanud  kärbest muu saastaga. Palusime kelneril konjak ümber vahetada, kes sellele ei reageerinud. Aga meie seltskonnas oli ka toitlustustrustist inimene, kes võttis pudeli kaasa. Mind kutsuti Kaunase juhtkonna jutule vastamisi selle kelneriga. Tal olid pahandused seoses antud looga. Lugu lõppes sellega, et minu töökaaslane „võttis mind kohvile“ sõnadega: Mis Sul on minu väimehega? Olin rabatud! Muidugi ei osanud ma arvata, et see kelner oli minu töökaaslase väimees!

Klaasivarga äpardus

Mitu aastat tagasi kogusime sõbraga pubidest võetud klaase. Olime just ühest söögikohas söönud ja joonud ja sõber pani ka klaasi põue, hiljem läksime teise söögikohta, istusime maha ja teenindaja tuli tellimust küsima. Just sel hetkel kukkus eelmises söögikohas varastatud klaas maha kildudeks, me jätsime igatahes teenindaja totralt järgi vaatama.

Romantikavaba romantikapakett

Meie kõige veidram restoraniskäik oli mõned aastad tagasi ühe äsja renoveeritud mõisa romantikapaketiga seoses. Algus oli kena, ilus tuba ja roosiõitega kaunistatud vannituba. Paketis sisaldus ka romantiline kahekäiguline õhtusöök küünlavalgel kahele. Istusime parajasti kahekesi väikses lauas ja ootasime menüüd, kui meie juurde astus kelner ja ütles vabandades, et kuna neil rohkem vabu laudu pole, siis kas sobib, kui üks teine paar ühineb meie lauaga. Hämmastus oli nii suur, et me ei jõudnud protesteeridagi. Nii me siis istusime romantiliselt küünlavalgel täiesti võõra paariga, kellega kahjuks ühist teemat lõpuks ei leidnudki. Meie õhtusöök kujunes väga lühikeseks ja romantikast oli asi kaugel.


Võitjatega võtame ühendust!