Lugeja retsept: tädi Ruti krehvtised ja ema retsepti järgi tehtud mahedad kurgid
Kurgihooaeg on saabunud ja seos sellega lükkasime käima ka põneva auhinnamängu. Osale sinagi!
Vaata siit: AUHINNAMÄNG: saada oma parim kurkide sisse tegemise retsept ja võida vürtsikas auhind Santa Marialt!
Meie ema mahedad kurgid
Marinaad: 1 l veele
3 spl soola
3 spl suhkrut
3 spl äädikat
tillivarsi, küüslauku, mustsõstralehti,mädarõigast,sinepiseemneid (soovi korral tsillit)
Keeda marinaad,kuumuta kurgid marinaadis, kuni muudavad värvi. Lao purki mustsõstralehed, tillivarred, tilliõisikud, küüslauk, mädarõigas, (sinepiseemned, tsilli, kui soovid kreftisemaid kurke) , lase veelkord marinaad keema ja vala kurkidele.
Meie pere lemmikud! Head proovimist!
Tädi Ruti kreftised kurgid
2 kg kurke
4 spl soola
õli, suhkrut, tuub kanget Põltsamaa sinepit
Lase seista üleöö ja naudi!
Head isu!