Kõige sagedamini asendatakse hommikusöök tassi tee või kohviga, mille energeetiline väärtus ei ole kuigi suur. Dietoloogid ja toitumisspetsialistid leiavad, et hommikueine mõjutab otseselt inimese enesetunnet kogu päeva vältel.

Et organism hakkaks korralikult funktsioneerima, ja oleks töövõimeline, on vaja kasvõi väikest energiakogust. 55% Eesti  elanikest, kes tavaliselt hommikul ei söö, viitavad põhjusena ajapuudusele.

Omakorda 58% hommikusöögi mittesööjatest kinnitavad, et ei tunne ennast hommikul näljasena. Mõlemale õigustusele vastukaaluks soovitavad spetsialistid mahla - jooki, mis sisaldab vajaliku koguse energeetilisi väärtusi.

Mahlad - tervisliku eluviisi algus

Tänapäeva spetsialistidele teeb muret 21. sajandi tõbi - rasvumine, mis on hakanud muu maailam riikide kõrval ka Eesti elanike, nii täiskasvanute kui ka laste seas üha massilisemalt levima.

Kahjuks tuleb tõdeda, et sellele aitab suurel määral kaasa tervisliku eluviisi mittejälgimine ja kahjulike harjumuste süvenemine, nende seas vähene liikumine ning mittetäisväärtuslike ja ebatervislike toiduainete tarvitamine.

Naistekas on mahlakuu meediapartner. Kõik tekstid on kirjutatud Mahlanõukogu liikmete poolt ega väljenda toimetuse ajakirjanduslikke eelistusi.