Juuli alguses TV3 stuudios. Kohale on tulnud 40 ringis armastajapaare, kes kõik tahaksid kangesti saatesse saada. Paremaid noppeid paaride enesetutvustustest:

  • Ma tahaksin saada sama kuulsaks kui Baari-Paavo või Farmi-Gabriel!
  • Vahepeal oli päris raske, kui ta kogu aeg käis teistes naistes, aga juba aasta otsa on ta täitsa korralik olnud
  • Mul on siin üks väikene kiisu, keda ma pean aeg-ajalt õpetama, kuidas tuleb elada.
  • Nende nimesid ikka mäletan, kellega maganud olen.
  • Kuna ma olen politseinik, siis ma arvan, et eesti rahval võiks olla huvitav vaadata, kuidas politseiametnikud oma vaba aega veedavad.
  • Kui on kole poiss, siis ma ei anna talle isegi võimalust tuttavaks saada!

    Zhürii on koosseisus Kroonika peatoimetaja ning saate enda toimetaja Ingrid Tähismaa, psühhiaater Jüri Ennet, paaripanija Peep Taimla, produtsent Toomas Kirss, rezhissöör Raivo Maripuu, Delfi Naistelehe peatoimetaja ja saate stsenarist Tiina Kuuler ja reisibüroo Union Travel esindaja Margus Raha.

    Teise vooru pääseb 15 paari, kes saavad ülesande: naised peavad kinnisilmi otsima üles kindlat värvi pallid oma mehe juhendamise järgi.

    Sellest voorust pääseb edasi 6 paari:

    Taavi ja Liina
    Tom ja Evelin
    Margrit ja Heiki
    Lauri ja Reelika
    Tõnu ja Helen
    Taavi ja Maarja

    Mängijatega minnakse edasi mere äärde, kus mängujuht Indrek Herman saadab mehed GPSiga metsa üllatust otsima ja naised lõkkel vorstikesi küpsetama.

    Tõnu ja Helen

    Tõnu tutvustab Lasnamäel oma ema ilusaimat lillepeenart 9-korruselise maja taga. Helen meenutab nende tutvumislugu: Helen läks sõbrannadega peole, kus Tõnu oli õhtujuht. Helen teadis kohe, et just selle poisiga tahab ta koos olla. Tõnu nägi küll, kuidas tüdruk teda silmadega sööb, kuid ootas veel ühenduse võtmisega, et las tüdruk praeb omas mahlas. Lapsi tahavad nad saada terve jalgpallimeeskonna jagu, aga enne 5 aastat abiellumist küll plaanis pole.

    Lauri ja Reelika

    Reelika tutvus Lauriga ühel päeval koolis, kui ta tundidest poppi tegi ja Lauri tema juurde juttu ajama tuli. Tegelikult käis Reelika sel ajal hoopis teise kutiga, aga Lauri võlus ta ära. Nüüd on neil äsjaremonditud korter Ida-Virumaal, kuhu nad kohe-kohe kavatsevad sisse kolida. Reelikat ei sega see, et Lauri on nii suur, see hoopis mõjub turvaliselt.

    Margrit ja Heiki

    Margrit ja Heiki tutvusid rate.ee vahendusel ning kolisid kokku elama pool aastat tagasi. Nad on veel nii noored, et pole pikemaid plaane altari ette minekust veel teinud. Ka on neil tülisid vahel päris palju.

    Taavi ja Liina

    Taavi ja Liina said tuttavaks tänavu Egiptuse reisil, kus Liina Taavile juba lennukis silma jäi. Taavi oli võitnud telesaate Vabad ja vallatud reisi ning Liina oli lihtsalt puhkusereisil aega maha võtmas. Ise ütlevad nad enda kohta, et nad pole enam nii noored, et peaks kuude kaupa käima ainult käest kinni, seega algas nende suhe kohe tormiliselt.

    Liina on kirglik hobisearmastaja ning tal on oma tall 15 hobusega, lisaks on tal eelmisest kooselust 5-aastased kaksikud pojad.

    Tom ja Evelin

    Tom tutvustab ennast ja Evelini oma isa poolelioleva maja ehitusel turnides. Nad loodavad ka tulevikus ise sinna sisse kolida. Tuttavaks said Tom ja Evelin koolipingis. Malaisias loodab Tom oma suhte proovile panna, sest teab isegi, et on suhtes raskesti väljakannatatav pool. Mõlemad olevat üsna armukadedad.

    Taavi ja Maarja

    Taavi ja Maarja istuvad Sindi paisjärve ääres ning meenutavad ühte pidu, kus Taavi lihtsalt tuli Maarja juurde ja võttis talt ümbert kinni. Noored on koos juba 1,5 aastat ning selle aja sees pole Taavi tüdrukule kordagi lilli kinkinud.

    Peale ühist ajaveetmist, vibulaskmist ja märki tulistamist peavad aga saatesse pürgijad ise ära otsustama selle ühe paari, kes ei tule nendega kaasa.

    Kõik paarid peavad peale iseenda nimetama veel 4 paari, keda nad tahavad Malaisias kohata. Paraku jäävad Margrit ja Heiki välja.

    Sõit Malaisiasse võib alata.

    require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=F82E7287-346A-4738-A75C-F72AF725C2BB{}');?>