Eelpooltoodut arvesse võttes tundub loomulik, et rakendust kasutavad ka need, kes tõesti oma ellu tõsist kaaslast otsivad. Just neile tõsistele otsijatele annangi seekord veidi nõu, kuidas profiilipildi põhjal otsustada, kas jätkata suhtlust tõsisel eesmärgil või minna otsingutega edasi. Muidugi ei maksa järgnevat 100% tõepähe võtta, sest meil kõigil on oma maitse-eelistused ning võib-olla on just peegli ees nappide trussikutega poseeriv ja selfie jaoks naeratust punnitav musklimägi sinu jaoks mehelikkuse ülim kehastus.

Niisiis, esimene tüüp mehi, kes Tinderis kindlasti silma jäävad on autodes poseerijad. Teate küll neid tumedate päikeseprillidega noormehi, kes istuvad avatud katusega kabrioletis, käsivars toetamas allalastud aknale ning prillide taha varjatud pilk annab teada, et tegu on tõelise mehega, sest tal on nii palju pappi, et seda või teist marki sõidukit endale lubada. Teine variant on, et auto on sõbra oma. Aga üks on kindel, see mees on kuulnud, et autoga saab alati naisi. Selle mehe puhul võid kindel olla, et nädalavahetuse lustitakso on sul olemas, aga enne tõsisema suhte alustamist veendu, et ta hindaks peale välise ilu ka sisemisi väärtusi.

Spordisaalis poseerivad lihastes mehed on juba klassikaks kujunenud. Igal teisel profiilipildil võib näha jõulist biitsepsit ning taustaks on kas hantlid või rida riietekappe. Ühesõnaga, nagu arvata võid, veedab see mees olulise osa oma elust jõusaalis ja tunneb selle üle uhkust. Kuidas peegli ees poseerivatesse jõujukudesse suhtuda? Kui oled oled ise sama heas vormis ning oled trennihull, siis võib teil midagi ühist olla, aga kui sa armastad kohvi ja koogikesi rohkem ning sa ei tee ühtki pingutust, et oma kõhu ümber tekkinud ujumisrõngast vabaneda, siis… no ütlen otse välja, et heas vormis mees, kes oma lihaseid uhkusega internetis eksponeerib, tahab trofeenaist. Võttes veel arvesse, et tegu on Tinderiga, siis võimalik ka, et ajutiselt.

Liftiselfied. Need on profiilipildid, kus ülikonnastatud härrasmees on endast peegli ees klõpsinud efektse pildi. Heakene küll, võib-olla ei olnud tal parajasti käepärast head sõbra tehtud pilti, millega end vastassugupolele presenteerida. Aga sama kordub järgmisel pildil… ja siis järgmisel… Mida sellise inimese puhul arvata? Palju õnne, olete kukkunud eneseimetleja otsa! Tõenäoliselt see mees kardinapuud ise üles ei riputa, mööblit kokku ei pane ja naelad tuleb ka sul endal seina lüüa.

Profiilipildid, kus mees uhkelt mõne naisega poseerib on veidi kummalised, kui võtta arvesse, et tegelikult otsib ta uut kaaslast. Ka see variant, et kaaslase nägu ja keha on pildilt välja lõigatud, aga alles on jäänud naise punaseks lakitud küüntega käsi, mis elegantselt mehe õlale toetub. Ka udused fotod, millelt võib mehe kontuuri vaid aimata, võiks olla põhjus, miks vajutada “ei” ja liikuda kiiresti järgmise profiili juurde. See mees on mugav ja üritab võimalikult vähese vaevaga maksimaalset tulemust saada ning vaevalt ta viitsib teie südame võitmiseks pingutama hakata. Ühtlasi kasutan võimalust ja tahan neile meestele öelda, et kui sa endale tõesti kaaslast otsid, siis palun näe veidi vaeva ja lase sõbral või eksnaisel viisakas pilt teha.

Kui sa ei taha joodikut, kes armastaks sõpradega lällamist rohkem kui sind, siis kaalu enne kaks korda, kas mees, kes igal teisel pildil pooluduselt naeratab, omal vahutav õllerüübe klaasis soojenemas, oleks sulle sobiv kaaslane.

Nüüd jõuamegi lõpuks selleni, et tegelikult peitub võlu hoopis lihtsuses ja loomulikkuses. Tahad endale tegusat inimest, kes armastab seda, mida ta teeb ja on valmis seda koos sinuga jagama? Tutvumine on alati risk, eriti internetis, aga kui sa oled valmis kindla peale välja minema, siis tahad ju tegelikult inimesest esmast aimu saada ning ainus, mis sul seda võimaldab, on üks või mitu profiilipilti. Seega valikut tehes soovitan pöörata tähelepanu piltidele, mis kajastavad inimese huvialasid või hobisid. Näiteks mängib ta tennist, sõidab lumelauaga või on hoopis seljakotireisil. Sisukad ja huvitavad pildid aitavad ka kergemini vestlust alustada, et inimesest rohkem teada saada.

Huumor on alati abiks, isegi raskel ajal, sestap üks veidram pilt (näiteks mees kandmas klounikostüümi) teiste hulgas on alati tore üllatus ning näitab, et mees oskab end lõdvaks lasta ja igapäevaselt töö-kodu-töö reelt aeg-ajalt ka maha astuda.

Ka loomulik ja meeldiv naeratus on alati boonus, sest loob inimesest sooja ja inimliku mulje. Pole vaja vist öelda, et naeratus kaalub kalkuleeritud kivinäo üles iga kell. Veel on paljud mehed taibanud, et naiste puhul töötavad loomad peaaegu alati. No umbes samamoodi nagu autod, aga erinevalt autost, mis on puhas tarbeese ning ei tee mölakast printsi, on loom armas ning pehme ning näitab, et tugeva mehe südames on üks õrn koht, kus ruumi ka tema perele ja lähedastele. Muidugi on ka loomapildil ja loomapildil vahe. Näiteks piltidest, kus mees ei kõrvuni suuga mõne aheldatud tiigrikutsika või elevandi kõrval istub või võidukalt jala äsjalastud jahisaagile toetab, on targem kiiruga edasi minna ja järgmine profiil valida.