Kuuest erineva eluala mehest — teletöötaja, laulja, meesteajakirja juht, majandusajakirjanik, pankur ja advokaat — koosnev žürii hindas tulemuste kokkulöömise tulemusena kõige enam lihtsat teksastiili. See on riietus, mis sai kõigi meeste käest võrdselt keskmisi või üle selle hindeid.

Loe lisaks Lilitist:
  • Minevikuga naine Epp Petrone
  • Freudi elu libiido taktikepi all
  • Spikker meeste mõistmiseks
  • Milline on hea sõbranna
  • Teiseks jäi beežist põlvini seelikust ja kirevast pluusist koosnev linliku šoppaja stiil, mis aga eriarvamusi põhjustas. Kelle meelest meenutas see Paris Hiltonit, kes pidas seda tulevase abikaasa välimuse etaloniks.

    Üldjoontes tundub, et kehtib vana hea reegel — mida vähem musta ja lühem seelik, seda menukam sa meeste seas oled. Ja sel hooajal nii moodsaid suuri kulinaid ei ole üldse vaja. Eriti tuleb siin nende all mõista suuri päikeseprille või mahukaid kotte. Need ei meeldinud Liliti testgrupile kohe üldse mitte.

    Kummalisel kombel aga ei läinud meestele peale stiil, mis meie modellile ja toimetuse naisperele endale kõige enam meeldis — asjalik ja sire ärinaise kostüüm koos peeneruuduliste pükste ja liibuva valge pluusiga. Igatahes sellise klassikalise ajatu stiiliga naisega nemad üldjuhul juttu ajama ei läheks.

    Vaata stiile ja meeste kommentaare lähemalt oktoobrikuu Lilitist.