Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Tänane küsimus näib olevat väga põletav teema. Alati, kui avaldame loo petmisest, pälvib see suurt tähelepanu ja kommentaarium lausa kihab. Seetõttu uurisime meie lugejatelt otse, kuidas nad suhtuvad petmisesse ja kas andestamine üldse tuleks kõne alla.

Veiko, 36
Sa pead petmist silmas selles mõttes, et naine magab kellegi teisega? Meil on kusjuures kunagi kokkulepitud suhte alguses, et kui kumbki meist peaks emba-kumba petma, siis see on ok. On ainult kaks tingimust. Esiteks, peab kasutama kaitsevahendeid, et ühtegi haigust koju ei too. Teiseks, ei tohi teine pool sellest kunagi teada saada. Kui hakkavad tänavalt kõlakad tulema, et su teine pool petab sind ja see on tõsi, siis kolib petja kodust välja ja kogu vara jääb teisele. Tundub, et see kokkulepe toimib. Isegi, kui petabki, siis mina sellest ei tea.

Jaan 72
(Turtsatab naerma). Maimu petab? Kellega? Naabri Siimuga? Siim ei suuda ise oma lundki maja eest koristada ja nüüd võiks Maimuga midagi teha. Teisi siin kandis pole ja Maimu kodust väljas ei käi. Põlved vett täis. Põlved ongi vist ainsad kohad, kust ta veel märjaks läheb. Hah. Ära seda sisse pane. Ah, vahet pole tegelt, me seda internetti nagu nii ei vaata. Vallamajas seal üks kompuuter on, aga ega ma seal midagi teha suurt oska. Aitäh, et helistasid üle pika aja.

Andres, 25
Noh, oleneb, kes petab. Litsiga ma koos olla ei taha. See käiks räigelt ego peale, kui ma tean, et ta käib mingi teise tüübi juures, kes teda rautab. Aga ma ise? Ütleme nii, et truudus on juhuse puudus. Samas mingi räämaga ma ei petaks. Kui ma riskiks suhtega, siis peaks ikka mingi korralik püss olema.

Pätrik, 18
Eelmine tüdruk ju pettis mind ja ma lõpetasin päeva pealt asja ära. Tibi oli küll üllatunud, sest me saime kokku ju nii, et ta pettis oma eksi minuga. Nüüd ta pettis mind oma uue tüübiga. Libu jääb libuks vist. Kuna ma ei otsi endale elukaaslast, siis ma neid lahkuminekuid väga ei põe. Tulevad ja lähevad

Mida sina arvad? Kes petmine on andestatav? Kui sa tahad teada, mida naised sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.