Tõde ilmub Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord uurisime meestelt, kas nemad usuvad, et kõikvõimalikest kohtinguäppidest ja internetiportaalidest on võimalik leida endale n-ö see üks ja õige.

Marius, 39
Ei ole isegi puhas poiss ja sain oma naisega tuttavaks just Tinderis. Eks skepsis käis ikka asjaga kaasas, aga näe, tuli lotovõit. Kuna mina elan Soomes ja tema elas Valgas, kus ma elus kordagi käinud pole, siis ilma selleta poleks me ka arvatavasti kunagi kokku saanud.

Raido, 44
Keeruline öelda. Internetis võid sa ju endale isiku välja mõelda. Olla lahe tegija, kuid tegelikult oled 250kilone võidunud maikaga pervo. Kuid kui jutt hea, siis langeb naisi loogu. Ma arvan, et internet on hea huvi tekitaja, aga tõeline armastus on siis, kui sa ikka ise kokku saad.

Ain, 69
Kuidas see käima peaks? Et saadab keegi mulle elektroonilise kirja ja ütleb, et mina olen Malle, et lähme koos kultuurimajja viinerisaiakesi sööma? Inimesed mõtlevad endale ise probleeme välja. Kui sa tahad inimest enda kõrvale, siis oled seltskondlikult aktiivne. Käid tantsuõhtutel, suhtled inimestega poes, lähed kokkutulekutele. Ega inimesed otsas ole. Oodata nüüd, et keegi sulle internetis kirjutaks ... Ma ei tea, ma ei saa sellest aru.

Sven,18
Ma arvan, et tänapäeval on see üks peamiseid kohti, kus kaks inimest üksteisega tutvuvad. Meil on Facebook, Instagram, Twitter ja paljud teised sotsiaalmeediavõrgustikke, kus teatud gruppidesse kuuludes oled koos inimestega, kellega jagad samasuguseid huvisid. Kus pärismaailmas sellist asja juhtub?

Mida sina arvad? Kas internetist on võimalik leida armastust? Kui sa tahad teada, mida naised sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.