Tõde ilmub Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord küsisime meestelt, kui tihti peaks kohtuma enne, kui viia suhe uuele tasemele. Siin on vastused!

Tõnu, 36
Oleneb, mida sa suhtest soovid. Kui lihtsalt aeg-ajalt sooja kohta, kus maanduda, siis teisel kohtamisel võiks juba emma-kumma juures lõpetada. Kui soov on pikemalt koos olla, siis võiks selle vanainimeste asjaga oodata võimalikult kaua. Olen näinud, et kui saan naiselt k**pi enne, kui ma teda tundma õpin, siis kaotab see mingil määral oma tähtsuse, sest ma saan niigi enda vajadused rahuldatud.

Evert, 18
Keeruline öelda. Mina kaotasin enda süütuse ühele Soome tädile, kes mind laeval karaokebaaris õhtu otsa nillis. Kui ta hiljem mind oma kajutis pea pooleks rebis ja ära kasutas (mulle sobis), siis ega sellise suhte puhul saagi see kusagile areneda. Teinekord, kui Helsingisse satun, siis ma helistan talle ja lasen tal hotellitoa eest maksta ja tasun ise talle natuuras.

Kaido, 44
Tea, kas siin reeglit on, kuid see on tunnetuse küsimus. Kindlasti ei tohiks uisapäisa kiirelt asja kallale minna. Kui see on aga naine, keda tahad ainult seksuaalselt, siis miks mitte olla otsekohesem ja näidata välja, kui väga ta sulle meeldib. Enda kogemusest rääkides — olin eksiga käinud väljas neli kuud, kui ta lõpuks küsis, kas ta ei meeldigi mulle, et ta olla mitu kuud juba püksikuteta minuga kohtamisel käinud ja minu poolt mitte mingit initsiatiivi. Loomulikult kontrollisin ta seeliku alt üle ja ta ei valetanud. Oleks ma varem teadnud ...

Ants, 66
Esimesel ma seda veel ei ootaks. Kuid teisel kohtumisel võiks juba kusagile edasi minna küll. Ma olen elanud pika elu ja munemine ei ole mind kusagile viinud. Seega kaks korda väljas käimist ja võib alustada.

Mida arvavad naised? Vastused leiad SIIT!