Tööd on uuel aastal palju. Ent see on isegi hea, kuna usin töö ning uued projektid aitavad tõusta karjääriredelil. Üksnes lõdvaks ei tohi end lasta. Pole välistatud, et keegi sugulastest sirutab abikäe. Tänu sellisele heldele žestile omandab Kukk midagi kallist ja ihaldatut.

Armastus. Kui Kukk on hiljuti armastatud inimesest lahku läinud, siis on ta hirm uute suhete ees arusaadav. Ometi ei saa ju terve aasta kodus istuda ja nukrutseda. Elu läheb edasi ning tunded võivad taas õide puhkeda. Seda eriti siis, kui haarata initsiatiiv oma kätte ning käia sagedamini koos sõpradega väljas.

Uus aasta toob Kukele unustamatu kohtumise kodunt kaugel. Töö asjus olles või puhkusel viibides võib tutvuda meeldiva inimesega. Alguses ollakse sõbrad, pärast aga tulevad juba mängu tunded.
Pereinimestel on oodata keerulist perioodi, kui kumbki abikaasa asub „tekki endale peale tõmbama“.

Liidri positsioon pole väljapääs olukorrast, kui on soov abielu säilitada. Tuleb õppida teineteist kuulama, mitte üksnes oma arvamust avaldama.

Raha. Kukk peaks uuel aastal kokkuhoidlikum olema. Poest pole vaja kokku osta kõike, mida hing ihkab. Eelarve pole kummist, seega peab olema praktiline ja süstemaatiline.

Pereinimesed peavad erilise hoolega rahasse suhtuma. Loomulikult ei saa kokku hoida tervise ja olmeesemete pealt.

Suvel Kukk puhkab ja saab väärilise puhkusetasu, lisaks veel preemia eelmiste projektide eest. Ülemus hindab Kuke tööd kõrgelt. Raiskamine pole aga mõistlik väljapääs. Parem on raha kulutada hädavajalike asjade peale. Näiteks puhkus, reisid või suurema kodu muretsemine.

Töö. Kuke horoskoop lubab häid muutusi karjääris. Isegi vanal töökohal on võimalik saavutada kõike seda, mis mõtteis on mõlkunud. Küsimusi ei tohi aga lahendada emotsioonidele toetudes. Kõik tuleb korralikult läbi mõelda. On võimalus omandada uus eriala, kui astuda uuesti kaugõppesse. Nii jääb alles põhitöö, samas täieneb teadmiste pagas.

Uuel aastal peab Kukk toime tulema kadetsejate ja konkurentidega. Võitlus nendega saab olema visa ja kauakestev.

Algajatel ettevõtjatel õnnestub sõlmida lepinguid, mis on tulutoovad kuni detsembrini.

Tervis. Horoskoop soovitab Kukele kõik oma jõud suunata organismi tugevdamisele. Kasuks tulevad suvel päikene ja ujumine ning külmal ajal vitamiinid.

Oma päev tuleb selliselt planeerida, et aega jääks jooksmiseks, spordisaalis käimiseks ning täisväärtuslikuks lõunaks.

Võimalikud on probleemid lülisamba ja liigestega, prognoos pole just kõige parem. Füüsiliselt ei tohi end üle koormata ei suvilas ega jõusaalis.

Uuel aastal peab Kukk sööma sellist toitu, mis parandab soolestiku tööd. Loobuma peab rasvasest ja liiga soolasest. Väheke šokolaadi tuju tõstmiseks tuleb siiski kasuks.

Kuke horoskoop 2020.aastaks kuude lõikes.

  • Jaanuar kujuneb heaks kuuks nendele Kukkedele, kes toetuvad mõistuse, mitte südame häälele. Vaid sel juhul saavad Kuked olla õnnelikud tööl ja kodus lähedaste keskel. Rahaprobleeme pole ette näha.
  • Veebruar toob kaasa pettumuse lähedastes, kes tunnevad kadedust Kuke saavutuste pärast.
  • Märts on hea aeg aktiivseks tegutsemiseks ning oma julge unistuse täitmiseks.
  • Aprill on kuu, kui peaks arvestama oma intuitsiooniga, mis ütleb, kuidas on parem tegutseda olevikus ning mida peaks planeerima tulevikule mõeldes.
  • Mai on katsumuste aeg nendele, kes senini pole vabanenud piirangutest ja keeldudest, mis takistavad edasi liikumist.
  • Juuni on rahalises mõttes hea kuu. Kõike saadut ei tohi aga ära kulutada, osa rahast peab jääma mustadeks päevadeks.
  • Juuli on edukas. Ent edu ei tohi Kukele pähe hakata.
  • August toob terve hulga uusi tutvusi, võimalusi lõbutsemiseks ning rõõmu tundmiseks huvitavate isiksustega suhtlemisel.
  • September sunnib enda kallal tööd tegema. Võttes vastu tähtsaid otsuseid, tuleb tegutseda otsustavalt.
  • Oktoober tuleb veeta sõprade ja pereliikmete keskel. Tähtsad tööprobleemid võib hiljem läbi vaadata, nüüd pole nende jaoks aega.
  • November ähvardab tõsiste konfliktidega, millest Kukele soovitatakse eemale hoiduda. See kuu tuleks parem veeta tööd tehes.
  • Detsember on rõõmude aeg. Nüüd saab tehtud töö vääriliselt tasutud.

Kukk 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017