Uuel aastal peab kindlustama kõiki elusfääre ning leidma probleemide lahendamiseks uusi lähenemisviise. Kõik Ahvi endised meetodid on lootusetult vananenud.
Hea oleks oma rahalist seisu kindlustada, et end sõltumatuna tunda. Kui mõned võlad tulevad eelmisest aastast kaasa, siis nüüd on aeg need tagasi maksta.

Armastus. Armuasjades ootavad Ahvi uuel aastal kõige erinevamad olukorrad — armumisest kuni lahkuminekuni.

Kui aga ettevaatlikult käituda, püüda mitte solvata ja ka ise mitte solvuda, siis õnnestub väärikad suhted siiski säilitada. Seda enam, et vastaspool tunneb suurt huvi Ahvi vastu. Sümpaatsed austajad lausa jooksevad talle tormi.

Horoskoop soovitab tunnete vallas võtta vastu otsuseid iseseisvalt ja kiiresti. Mõtisklused ja kahtlused siin ei aita. Nii võib lihtsalt kaotada inimese, kelle poole süda tõmbab. Romantiline meelestatus on siinkohal väga oluline.

Nooruses on Ahvid kergesti armuvad, aastatega muutuvad nad aga küünilisteks, kohati lausa kalkideks. Et seda ei juhtuks, peaks uuel aastal üritama seesmiselt õrnemaks ja tundlikumaks muutuda.

Raha. Ahv on loomu poolest ökonoomne, seega materiaalne prognoos on ilmselt suurepärane. Loomulikult tuleb olla kannatlik, samas ka teotahteline. Mõningad projektid näivad liiga keerulised, ent huvitavad. Just nende eest makstakse Ahvile korralikku preemiat ning tehakse ettepanek edaspidigi perspektiivikat koostööd teha.

Vältima peab igasugust rivaalitsemist. Ka avantüüridest ja riskidest on targem eemale hoida. Vastasel juhul väheneb rahakoti sisu tuntavalt. Lisaks võivad tekkida probleemid seadusandlusega.
Suvel aga tuleb ilma kahjutundeta kasutada raha puhkuseks ja reisideks armastatud inimestega.

Töö. Loomult sihikindel ja süstemaatiline Ahv astub uuel aastal kindlalt oma eesmärkide poole. Ta liigub mööda karjääriredelit üles kiirustamata ja ilma liigsete ambitsioonideta. Ahvi jaoks on oluline, et teda mõistetakse ning temasse suhtutakse kui tõelisse professionaali . Võimu ja rikkusega pole võimalik Ahvi meelitada. Temal on oma nägemus maailmast ning see aitab tal luua kasulikke sidemeid.

Horoskoop ennustab Ahvile isikliku ettevõtte tulusat arengut. Edu ootab sellistes suundades nagu kunst, näitlejameisterlikkus, ajakirjandus ja äri. Siin tulevad kasuks laialdased teadmised ja kaasasündinud fantaasia. Ahv saab kiiresti aru ja teeb õiged järeldused.

Tervis. Ahvil on tavapäraselt hea füüsiline tervis, ent oma psüühilist seisundit peab ta pidevalt jälgima. Pole välistatud meeleolumuutused, kusjuures ilma erilise ja tõsise põhjuseta.

Uuel aastal võivad endast märku anda lapsepõlves põetud kroonilised haigused. Siis tuleb pöörduda spetsialisti poole, mitte alustada ise kergemeelselt oma probleemide lahendamisega.
Eriline tähelepanu peab olema toitumisrežiimil, kuna on olemas kalduvus kaalust juurde võtta.

2020.a. horoskoop soovitab Ahvile end igas asjas kontrollida — söömises, intiimsetes liialdustes ning alkoholi tarbimises. Soovitav on hakata sportima ning ennast karastama. Kui tervislike eluviiside nimekirjas on hea uni, värske õhk ning jalutuskäigud, on kõik korras. Kui aga enesetunne pole kiita, on vajalikud uuringud. Parem on haigus ennetada, kui hiljem mööda arste joosta.

Ahvi horoskoop 2020.aasta kuude lõikes

  • Jaanuar tuletab meelde probleemid, mis minevikus lahendamata jäid.
  • Veebruar soovitab pühenduda vanade oskuste täiustamisele ning uute kinnistamisele. Suured grandioossed projektid tuleb edasi lükata.
  • Märts toob Ahvi ellu nii tööl kui ka isiklikus elus terve rea õnnelikke juhuseid.
  • Aprill on seotud soovimatute juhtumitega, mida on võimalik mingil moel reaalselt ennetada. Ent isegi sel juhul ei ole võimalik kõikidest ebameeldivustest kõrvale hoiduda.
  • Mai sunnib valmistuma halvimaks. See halvim ei pruugigi tulla, ometi peab valvel olema.
  • Juuni on positiivsete muutuste aeg. Peab usinasti töötama, et edukas olla.
  • Juuli kutsub aktiivselt tegutsema. Tuleb kontrollida olukorda ning võtta initsiatiiv oma kätte.
  • August paneb Ahvi muretsema selle pärast, mis teised inimesed temast arvavad. Võiks mõelda, kas ikka tasub selliste pisiasjade pärast oma närve rikkuda.
  • September on täidetud nii rõõmsate kui ka kurbade sündmustega. Ei tohi lubada negatiivsetel emotsioonidel oma edasi liikumist takistada.
  • Oktoober on romantika aeg. See on ka aeg kontaktide parandamiseks perekonnaga.
  • November toob stabiilsuse tööl ja isiklikus elus. Nüüd tuleb lõdvestuda, kuniks on võimalus.
  • Detsember on aeg, kui Ahvi haaravad kahtlused. Tuleb end kätte võtta ja asjad selgeks teha.


Ahv 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016