Uuel aastal peaks Jänes kuulama, mida räägivad sõbrad ja sugulased. Kõik ei pruugigi võib olla meeldida, ent pooled soovitused on kindlasti kasulikud. Keegi soovitab perspektiivseid ideid, keegi jagab kasulikku infot koostöö kohta. Kui aga küsimus puudutab raha, siis siin ei tasu koonerdada. Mida heldem Jänes on, seda suurepärasemad on prognoosid materiaalses sfääris.

Armastus. Uuel aastal seisab Jänesel ees raske ülesanne — väärika elukaaslase leidmine. See on otsekui eksam ning mõtlemist ja piinlemist on küllaga. Kuigi kõik on lihtsamast lihtsam. Kui on armastus, siis tuleb oma tundeid usaldada. Pole ka soovitav oma tähelepanu üksnes partneri välimusele pöörata. Otsima peab seda, kes on mingilgi moel Jänesele endale sarnane. Olgu need siis huvid või harjumused.

Horoskoop tõotab häid vastastikuseid suhteid oma väljavalituga ja ka tema sugulastega. Jänes võetakse südamlikult perekonda vastu.

Ent lähedust peab vältima merkantiilsete isikutega. Neid on Jänese ümber palju. Kusjuures alguses paistab, et nad on siirad ja head inimesed. Alles hiljem ilmnevad halvad omadused.

Pereinimestele soovitatakse kindlasti ühisele puhkusele minna. Puhkus on hea veeta koos abikaasa ja lastega, ent mitte liiga kaugel kodust.

Raha. Jänese ja raha vahel valitseb vastastikune sümpaatia. Omavahel mõistetakse üksteist poolelt sõnalt. Samas ei tasu loota üksnes õnnele. Peab lihtsalt korralikult tööd tegema. Kusjuures erinevatel aladel, et rahakott oleks pungil täis.

Kasu toovad loomingulised projektid, mida pakuvad ammused sõbrad. Ühine tootmine või agentuuri avamine aitab kinnistada rahalist seisu kuni sügiseni.

Pole soovitav alustada sellega, millega ollakse vähe tuttav. Alguses tuleb õppida, alles seejärel paigutada vahendid ettevõttesse. Hästi läheb ärimeestel, kes tegelevad väliskaubandusega. Siin ei ole piire. Pole aga välistatud, et suurem summa läheb tervise turgutamiseks. Prognoos selles vallas pole kuigi hea. Seega koonerdamine siin pole asjakohane. Suvel ei pea puhkama mitte kuurordis, vaid maal sugulaste juures. Nii on märgatav raha kokkuhoid ja organism on samuti tänulik.

Töö. Uuel aastal ootab terve hulk tööpakkumisi. Nende vahel tuleb valida. See on karjääri jaoks oluline. Natuurilt on Jänes küllalt julge ja visa, seetõttu ei jää ükski projekt realiseerimata. Jänes ei pea isegi paluma, kõik tuleb ise kätte. Tänu sellistele iseloomuomadustele, nagu loomingulisus ja organiseeritus, õnnestub saavutada tööl kõrge ametikoht. Ühiskonnas, nagu ka kollektiivis, hinnatakse Jänese andeid kõrgelt. Pole välistatud välismaised lepingud, lähetused ja plaanivälised momendid. Fortuuna naeratab loomingulistele isiksustele. Ärimeestel aga on ees raske teekond eesmärkide saavutamiseks.

Perspektiivid jäävad nendega, kes usuvad paremasse tulevikku. Hoolega peab jälgima, et mastaapsel foorumil konkurendid võimust ei võtaks ning kritiseerima ei asuks.

Tervis. Tervisele peab uuel aastal suurt tähelepanu pöörama. Pärast töiseid koormusi ja närvivapustusi halveneb seisund järsult. Jänes on liiga kahtlev ja närvitsev. Kui ei lõpeta ise endale probleemide tekitamist, mõjub see halvasti psüühikale. Oma energia tuleb uuel aastal positiivse poole suunata. Lausa kohustuslikud on füüsilised koormused ja õige toitumine.

Soovitav on ka läbi teha põhjalik meditsiiniline läbivaatus, et raskeid haigusi juba eos välistada. Immuunsüsteemi tuleb tugevdada vitamiinide, karastavate veeprotseduuride ja rahvameditsiini abil.

Jänese (Kassi) horoskoop 2020.aasta kuude lõikes

  • Jaanuar on hea periood, sest Jänese elu on täis meeldivaid hetki.
  • Veebruar on hea aeg nende jaoks, kes tegutsevad igal alal ettevaatlikult ning ettenägelikult.
  • Märts sunnib vaatama ümberringi, pime usaldamine ei tee kellelegi head.
  • Aprill toob endaga kaasa keerulisi katsumusi, ent nende kõikidega on võimalik hakkama saada.
  • Mai on võrreldes aprilliga rahulik. Nüüd tuleb vaadata ette, mitte tagasi.
  • Juuni on grandioossete avastuste ja suurte muutuste aeg.
  • Juuli on aeg, mil on tähtis enesekontrolli ja prioriteete meeles pidada.
  • August kindlustab edu nendele, kes oma töösse vastutustundlikult suhtuvad ja teavad, kui oluline on ärikontaktidele vajalikku tähelepanu pöörata.
  • September ei soovita liiga palju jõudu kulutada nendele asjadele, mis tulevikus kasu ei too.
  • Oktoober pakub üksikutele Jänestele võimaluse leida oma armastus, sukelduda romantikasse ning unustamatutesse seiklustesse.
  • November soovitab finantsküsimuste otsustamise edasi lükata.
  • Detsember on õitsengu ja õnne kuu. Edu on Jänese poolel.


Jänes/Kass 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023