Teine saade võtab teemaks meie suhtlemisharjumused. Miks me karjume, arvates, et see aitab teineteisest paremini aru saada? Kui rahumeelne lahendus on jonnakalt vait jäämine ja enda ümbritsevast välja lülitamine?

Saates esitlusele tulevad videoklipid võtavad vaatluse alla meie koduse käitumise, kus ammu kuhjunud ja ka töölt kaasa võetud pinged võivad koduseinte vahel kasvada plahvatusohtlikuks jõuks.

Kui palju saavad sellest pingest aru lapsed? Kas arvutimängud ja justkui pähe kleebitud kõrvaklapid lapse peas on esimene märk probleemidest peres?

Me anname igal päeval endast parima, kuid ikkagi võib jääda mulje, justkui oleks meie elu piltmõistatuses hulk sobimatu kujuga tükikesi. Ikka selgub, et me räägime kas liiga palju või liiga vähe, oleme teistega liiga sarnased või kõigist liiga erinevad, käitume liiga bravuurselt või liiga aralt. Maire Aunaste uus saade "Mida teie arvate?" ei esitata oma küsimust oluliste eluliste teemade kohta juhuslikult, vaid on valinud välja kõige olulisemad ja põletavamad neist.

Kui salliv on eestlane? Erinevate tõekspidamiste, seksuaalsete eelistuste, oma elukaaslase veidrate harjumuste ja kõikide suhtes, kes tunduvad endast erinevad?

Neile ja paljudele teistele teemadele on humoristlikud kaasamõtlemise saated üles ehitatud. Igas saates tulevad esitamisele lavastatud lühifilmid saate teemadel. Neile järgnevate arutelude kirglikkuse ja haaravuse eest aga hoolitseb koos Mairega ekspertidekogu ehk viis arukat ja silmapaistvat inimest erinevatest eluvaldkondadest.

Ekspertidena on saadetes Maaja Kallast, Heinz Valk, Ott Kiivikas, Reimo Mets, Viktoria Ladõnskaja, Jürgen Rooste, Ülli Kukumägi jt.