Jõulud on kristlik püha, mis on muutunud paljude jaoks eelkõige perega koosveetmise ajaks, mil omavahel vahvaid kinke jagatakse. Kingitused on muutunud meie elu lahutamatuks osaks – kinke teeme sünnipäevadeks, soolaleivaks ja teisteks meeldejäävateks üritusteks. Kaubanduskeskustes algab jõulude lähenedes justkui festival – järjekorrad ulatuvad ustest välja ning inimesed sagivad kõikjal, püüdes meeleheitlikult leida oma lähedastele kauneid kinke. Viimasel ajal on inimesed hakanud nipsasjade asemel oma lähedastele soetama praktilisi esemeid, mida ka jõulude möödumisel hea kasutada.

Kodusisustuskaup – suurepärane kink igaks tähtpäevaks

Kinkide peale on soovitatav mõtlema hakata juba varakult. Interneti avarustest leiab tihti suurepäraseid ideid ning e-poodides on tohutul hulgal põnevaid tooteid. Siiski tasub meeles pidada, et kui hea Sinu kingitus ka ei ole, kingisaaja on küll äärmiselt tänulik, kuid ei pruugi Sinu entusiasmi jagada, mistõttu ei tasu kingitustele liiga suuri summasid kulutada.

Kodusisustus on alati praktiline ja universaalne valik. Kuigi küünlad ning küünlajalad tunduvad olevat juba ajast ja arust, siis on need sellegipoolest aegumatud klassikud. Täna turul leiduvad küünlajalad on tõelised disainipärlid, mis muudavad ruumi hetkega hubaseks ning kauniks. Kui aga küünlajala-idee ei tundu kuigi paeluv, on võimalik valida mitmete põnevate esemete vahel. Näiteks väikesed kasulikud kodumasinad nagu blender või saumikser, elutuppa sobivad dekoratiivpadjad ja soojad pleedid ning miks mitte ka kenad köögirätid või praktilised potid-pannid – valikuid on tohutult. Lisaks on heaks ideeks kõiksugused hoiulaekad ning -karbid. Meie kodud on täis väikeseid esemeid, mida kusagil kenasti hoida ei ole, seetõttu on ilusad karbid äärmiselt mugavaks lahenduseks.

Soolaleib või pulmad

Iga tähtpäeva puhul viidav kink peaks siiski oma olemuselt pisut erinev olema. Näiteks sobib ka pulmadeks kinkida praktilisi esemeid, kuid need peaksid soolaleiva kinkidega võrreldes olema siiski pisut uhkemad ja suursugusemad. Viimasel ajal küsitakse nii soolaleivaks kui sünnipäevaks endale majapidamises või kodusisustuses vajalikke esemeid. Seetõttu tuleks enne peole minekut võõrustajalt uurida, milliseid esemeid tal koju tarvis läheks.

Säästa nii aega kui raha

E-poodidest leiame suurel hulgal kaubavalikut nii sisustuseks kui vaba aja veetmiseks ning erilisteks üritusteks. E-poed on ka suurepärane lahendus aja kokku hoidmiseks. Ostud on võimalik sooritada mugavalt, kodust lahkumata ning tihti on e-poodide valik tunduvalt suurem kui tavakauplustes. Lisaks jääb ära poest poodi kõndimine ning sobiva kingi otsimine, pikkades järjekordades seismine ning hiljem auto või ühistranspordiga koju sõitmine. Niimoodi poodides ostlemiseks kulub terve päev, e-poes kulub selleks vaid mõni tund. Lisaks tuuakse e-poest kaupu tellides ostud koju jätte. Vali lihtsalt veebipoest tooted, lisa need ostukorvi ning mõne aja pärast ongi kaup kohal. Kas kinkide valimine saaks olla veel mugavam?

Tihti ütlevad inimesed, et poodides riiulite vahel kõndimine tekitab suurt pettumust. Otsime ja otsime, kuid ei leia midagi sobivat ning tunneme hoopis soovi poest välja joosta. Lisaks on kauplustes olevad esemed üsna kõrge hinnaga, e-poest võib leida sama toote sootuks soodsamalt.

Tuleks meeles pidada, et kingituse rahaline väärtus ei ole üldse oluline. Kingi väärtus tuleneb hoopis selle läbimõeldusest ja südamlikkusest. Vahel teevad väikesed asjad palju rohkem rõõmu. On siis kingiks küünlajalg või käekell – kui oled mõelnud kingisaajale, teeb see talle kahtlemata head meelt. Südamega tehtud kink toob alati rõõmu ning selles seisnebki kingituste tegemise saladus.

Jaga
Kommentaarid