Hangi kolm kellukest, tee kolm heategu ja iga heateoga ulata kelluke ning räägi edasi see lugu (muidugi oma sõnadega) — see on kelluke, mis sümboliseerib heategu, mis tegin mina sulle, ole hea ja saada sina see heategu (ja kelluke) edasi. Hangi, osta või meisterda lisaks veel kaks kellukest ja saada need ka teekonnale. Nii paned alguse heategude ahelale, mis üllatab kõiki ja paneb helisema kõik, keda see puudutab. Just Sina saad lükata veerema selle lumepalli, mis järjest kasvab ja heas mõttes müksab ning äratab inimesed praegusel veidi trööstitul ajal.

Kellukese võid ise meisterdada, oma kapist/sahtlist välja otsida või poest osta, see võib olla heategevuslik kelluke (siis aitad ka neid, kes ennast ise kuidagi aidata ei saa ehk sünnijärgselt abi vajavaid imikuid). Lõpuks aga on selle puhul kõige tähtsam heategude edasi andmine. Kui kellukest omast käest võtta ei ole, siis anna edasi väike teeküünal.

See kõik algab just Sinust, kui ei alusta Sina, ei alusta keegi. Hangi kolm kellukest, pane need taskusse ja ole valmis, sest head tehes saad suurt rõõmu tunda! Rõõmu suurendab veel ka see kui kuuled tänaval kellukest helisemas või isegi taskus kõlksumas, siis tead, et see võib olla just sinu heategu, mis on puhkenud õide ja paljude päeva ilusamaks muutnud.

Kui sa leiad, et see on hea mõte, siis ära hoia seda endale, vaid levita oma sõprade, tuttavate ja perekonna seas! Kogu inspireeriva teksti ja info OLE HEA ettevõtmise kohta leiad blogist: http://olehea.wordpress.com