Renessansi tagasitulek

Velvet, kellukese-kujulised käised, korsetid ja pilkupüüdev ning värvideküllane jumestus – need on selle sügise tähtsamateks märksõnadeks. Tähtis on tähelepanu pöörata ka värvitoonidele – kuum sõna on taevasinine, sügav lilla ning must.

Puhvis joped

Tihti arvatakse, et ainult mantlit kandes on võimalik saavutada elegantne välimus. Disainerid ja moemajad, teistehulgas Marc Jacobs, Prada, Stella McCartney ning Vivienne Westwood, pakuvad selleks hooajaks hoopis stiilseid puhvis jopesid, mida on moekas kombineerida nii miniseelikute, kleitide kui ka pükstega.

Litrid kõikjal

Soojadest mantlitest miniseelikute ja kleitideni – säravad ning pilkupüüdvad materjalid, sealhulgas sädelevad litrid, satuvad üha enam moelavadelt moeteadlike naiste garderoobidesse. Ole julge, sest litreid on võimalik maitsekalt kanda nii pidudel kui tagasihoidlikumas võtmes ka kontoris või kohtumistel.

Õlad peidust välja

Oled Sa kunagi unistanud olla tõeline rokikuninganna? Sel sügisel saab Sinu unistus võimalikuks – moes on needid, paljastatud õlad ning nahast materjalid. Lisaks on taas popid ruudud, massiivsed vööd ning loomulikult must värvitoon. Õige aktsendi lisab ka tume huulemeik, mis on samuti hetke kuumaks moesõnaks.

Keebid

Juhul, kui soovid kanda õhukest ent keha varjavat riideeset, on keep kõige sobilikum valik. Keep on retrohõnguline ent äärmiselt naiselik ja elegantne rõivaese, mis sobib kandmiseks igaks ürituseks ning on tegemas taas oma järjekordset moealast võidukäiku.

Kaelapaelad

90ndad on tagasi – kuulsad moemajad nagu Lanvin, Loewe, Balmain ning Dries Van Noten on tagasi moodi toonud moekad kaelapaelad. Endale on võimalik valida nii sametist kui metallist ning paksemat kui õhemat kaelaketti, mis kahtlemata püüab pilke ning lisab välimusele iseloomu ja omapära.

Meeste kapist laenatud

Sel hooajal on naiste garderoobidesse tee leidnud klassikalised vertikaalse triibuga ülikonnad. Moespetsialistide sõnul sobib see rõivaese väga erinevat stiili armastavate naiste selga – sinna juurde tuleb sobitada lihtsalt endale sobivad aksessuaarid (käekett, kingad, kott ning kena sall). Selline kostüüm sobib nii ametlikeks pidudeks kui tõsisteks tööalasteks kohtumisteks.

David Bowie platvormid

Legendaarse ning armastatud muusiku David Bowie järgi nimetatud platvormid on aegade jooksul domineerinud selliste kuulsuste nagu Spice Girls, Lady Gaga jpt jalas. Pole kahtlustki, et platvorme kandes tunned end nagu tõeline suurte lavade staar, boonusena lisavad meestekingadest inspiratsiooni saanud jalavarjud ka pikkust. Mugavad platvormid sobivad nii pükste kui seelikutega kandmiseks.

Pastelsed toonid

Selle sügis-talve hittvärvideks on kahtlemata kõikvõimalikud pastelsed toonid. Vali endale sobivas toonis beež, helehall, pruun ning beebiroosa ning paistad kahtlemata musta kandvate inimeste massist silma. Heledad toonid muudavad ka päevad helgeks ning lisavad kandjale rõõmsameelsust ning talvist sära.

Jaga
Kommentaarid