iPad Mini 2 – parim kvaliteet mõistliku hinnaga

Tõepoolest, iPad Mini 2 ei ole viimane Apple’i iPad, kuid see on praegu parima hinna ja kvaliteedi suhtega Apple’i tahvelarvuti. Harilikult ulatuvad iPadide hinnad väga kõrgele, kuid iPad Mini 2 hind ei tohiks Sind hirmutada. Lisaks on iPad Mini 2 iga lapse tõeline unistus – see on väga kiire, turvaline, sellele ilmuvad pidevad Apple’i uuendused ja iOS on siiani turuliider. Vanemaid iPadi arvuteid on võimalik soetada ka soodsama hinnaga, kuid iPad Mini 2 on igati oma hinda väärt.

Smart Sponge 7 – soodne, kuid vastupidav valik

Soovid võimalikult soodsa hinnaga tahvelarvutit? Sellisel juhul on Smart Sponge 7 täiesti ideaalne valik – internetist on võimalik see endale ainult mõnekümne euro eest soetada ja seejuures on see veel ülimalt vastupidav. Smart Sponge 7 on ideaalne eelkõige väikestele lastele. Sellel ei ole viimast Androidi operatsioonisüsteemi. Küll aga on sellel võimalik vaadata Youtube’i vahendusel tasuta filme ja videoid ning lisaks on Smart Sponge 7 äärmiselt vastupidav.

Asus ZenPad 8 ja 10 – ideaalsed neile, kes soovivad suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet.

Asus ZenPad on ideaalne veidi vanematele lastele – see on kiire ja kena väljanägemisega, lisaks on selle ekraan kõrge resolutsiooniga ning igati kvaliteetne. Boonusena pakub Asus oma seadmetele pidevaid uuendusi. Nii nagu iOS, kaitseb ka uusim Android lapsi sobimatu sisu eest. Võime garanteerida, et ZenPad sobib ideaalselt nii Sinu kui ka Su laste vajadustega – kui otsid võimsat ja kvaliteetset tahvelarvutit, siis on ZenPad 8 ja ZenPad 10 just õigeks valikuks.

Niisiis, kui otsid tahvelarvutit oma lapsele, soovitame soojalt valida endale üks ülalmainitud seade. Loomulikult on Kaup24.ee laias valikus sobilikke tooteid veel Samsungilt, Prestigolt, Lenovolt ning loomulikult ka Apple’ilt ja Asuselt.

Jaga
Kommentaarid