„Seekordse FIBITi meeste
show
teemaks on „
Hombre fatal
— Saatuslik mees”. Ma lähenen asjale seekord natuke mängulisemalt, kui ma seda tavaliselt teeksin. Nimelt üritan vaatajani tuua selle nn „Saatusliku mehe” dändilikumat, võibolla isegi natuke eneseirooniliselt klanitumat poolt,” tutvustab Taavi enda stiliseeritud etendust. Ta lisab, et tema moeetenduse märksõnadeks on kontrastne, luksuslik, ja mõneti ootamatuid lahendusi pakkuv. „
Show
stilistikat tehes üritan kokku panna lisaks tavapärasele meesteriietusele ka esmapilgul pentsikuna mõjuvaid komplekte, seda peamiselt seetõttu, et klassikat kokku sobitada pole kuigi raske: natuke vaid vaja tausta uurida, ning poodides on sageli väga abivalmid ja pädevad töötajad, kes sellisel puhul aitavad,” räägib ta.

Millist moenõu soovib Taavi aga meestele selleks sügiseks anda? „Kanna täpselt seda, mida hing ihkab, peaasi, et riideesemed üksteise peale ei karjuks ja sul endal hea ja mugav oleks. Ja neile härradele, kes mingil põhjusel enda stiilselt riietamist ületamatult raskeks peavad, on üks lollikindel reegel, millest ka kõige lootusetumas olukorras abi on — klassika viib võidule. Kokkuvõtvalt võib öelda, et üle pole mõtet muretseda: kui ka mõni kooslus läheb vähe viltu, siis proovi uuesti, harjutamine teeb meistriks,” ütleb ta.

Reedel ja laupäeval toimuval FIBITil pakuvad lisaks meestemoe inspiratsiooni pakkuvale etendusele ka naiselikkust ülistavat moeetendust ning tänavamoe parimaid palu, samuti nelja brändietendusi sellistelt uustulijatelt nagu River Island, Pedro del Hierro, Cortefiel ning parima valiku Tallinna Kaubamajas müügil olevatest moemärkidest.

Moeetenduste vahepaladena saab nii moe- kui ka muusikahuviline naudinguterohke helidoosi noortelt ja andekatelt artistidelt Daniel Levi ning Avoid Dave.

Kõik FIBITi moeetendused ning muusikalised etteasted on Viru Keskuse külastajatele tasuta.