Enamik inimesi veedab jaanipäeva õues ja pidu ning seiklemine kestab varajaste hommikutundideni. Tõsiasi on aga see, et nagu kiuste kipub jaanipäeval ilm tihti üsna sombune olema, kuid vaatamata sellele leidub neid, kes valmis ka väikese vihmaga matkama minema ja isegi telkima jääma. Selleks, et mitte lasta end ilmal morjendada ning nautida värsket õhku ja mõnusat seltskonda, on vajalik aga õige varustus.

Soe ja mugav riietus

Nagu öeldakse — pole olemas halba ilma, on vaid ebasobiv riietus! Tark on riideid selga panna kihiliselt ja pigem rohkem, sest kui hakkab palav, saab alati midagi ära võtta, aga külmetamine ei tule kellelegi kasuks. Õhtu saabudes võib jahedaks minna väga ootamatult, seega oleks hea, kui oled korralikult valmistunud ning soe kampsun, paksud sokid ja miks mitte isegi sall või müts oleks kaasa pakitud. Kui on vihma oht, võiks kanda kapuutsiga tuulejopet, lisaks on abiks pikkade käistega dressid ja mõnusad sviitrid. Kindel on aga see, et riietus peab olema piisavalt mugav, et saaksid istuda, astuda ja üle lõkke hüpata!

Kummikud on moes

Jalanõud peavad olema ennekõike mugavad ja ilmastikule ning plaanitud tegevustele vastavad. Mida aeg edasi, seda mugavamaks ja trendikamaks muutuvad õnneks ka kummikud, mis hoiavad jalad kuivana ja meele rõõmsana.

Tehnika tähtsus

Unustada ei tasu sedagi, et ammu ei tähenda varustus ainult riideid ja jalanõusid. Kes ei tahaks lahedat pidu ning rõõmsat seltskonda kas pildile või videole jäädvustada? Siin tuleb abiks mõistagi hea kaameraga nutitelefon. Samuti võivad kasulikud abivahendid olla näiteks kaasaskantav kõlar meeleolumuusika mängimiseks ning akupank juhuks, kui pidu peaks pikemaks venima.

Jah värvidele!

Anne & Stiil
Värvidega mängimine lisab jaaniõhtusse särtsu, mis sombuse ilma korral kindlasti ära kulub!

Värvidega tõmbad endale tähelepanu – paistad välja ja eristud.

Värv on esimene, mida sinu välimuse juures märgatakse, isegi enne siluetti ja detaile. Just värvid kujundavad esmamulje.

Värvide ja aksessuaaridega saab muuta oma välimust väikese vaevaga.

Vormi oma figuuri – heledad toonid paistavad rohkem silma ja lasevad pindadel suuremana mõjuda, tumedate efekt on aga salendav.

Kui tahad näida pika ja sihvakana, siis kanna ühevärvilist kleiti või kasuta ühte värvi kogu komplektis.

Erksad värvid tõstavad tuju ja annavad enesekindlust!

Allikas: Anne & Stiil