Kersti ja Kristo elavad Põltsamaa linnas uues, pangalaenuga soetatud eramajas. Terje ja Mohamed elavad Rootsis, Stockholmi äärelinna munitsipaalkorteris.

Mohamedi pere armastab Terjet rohkem
Kersti ja Kristo kohtusid neli aastat tagasi. Terje ja Mohamed kohtusid Rootsis 5 aastat tagasi
"Ta oli ikka väga ilus" teatas Mohamed rahulolevalt. "Esimene kord, kui perega kohtusin, mul käed-jalad värisesid, paanitsesin üle."
"Ja nüüd armastavad nad teda rohkem kui mind!" torkas Mohamed vahele.

Kersti ja Kristo sugulaste ja sõpradega pidevast suhtlemisest suuremat ei pea. "Meie perekond on väike ja meile meeldib omaette olla. Meie ei käi teistega läbi," ütles Kersti.

Mohamed teatas kavalalt, et püksid on peres naise jalas: "Minu naine on majas boss, ta tahab ju nii palju, mina vajan vaid toitu. Ta ütleb mulle, mida ta tahab ja ma teen seda." oli Mohamed oma eluga rahul.

"Kõik on võõrad, olen hirmunud!"
Pereemad vahetasid 10 päevaks kodud. "Tundub, nagu keegi ei elakski siin" arvas Terje, kui oli Kersti ülikorras ilusa majaga tutvust teinud.

Pärast esimest kohtumist uue emaga leidis Mohamed, et Kersti on väga vaikne: "Minu naist on ikka kuulda ka."
"Ma tulen kohe tagasi!" teatas Mohamed ja läks pärast tutvumist kiiresti omi asju ajama. Kersti arvas, et ta on nüüd omapead, kuid kohe olid kohal sugulased, kes end korteris mõnusalt sisse seadsid. "Minu jaoks on hirmutav see, kõik on võõrad, keel on võõras, meil kodus ikka sellist asja pole, olen hirmunud!" Kersti tundis ennast tõesti uues kohas kehvasti.

Terje elu uues kodus oli esimestel päevadel igav, aga Kersti oma suisa jube, sest rahvas vooris kogu aeg sisse välja, Ma ei saanudki enam aru, kes on naaber, kes on sõber."
Kersti oli nutu piiril, sest ei suutnud uue perega harjuda. Terje teadis seda ette: "Saagu seal hakkama. Ma saan siin hakkama!"

Reeglid purunevad!
Graafikujärgne elu ajas Terje endast välja ning vahetatud naine hakkas reegleid rikkuma. Plaan tipnes eksprompt kalale minekuga.
"Järsku, et hopp, et lähme kalale. Nii me tavaliselt pole küll teinud," imestas Kristo.
"Me naudime suve. Elu on liiga lühike, et endale reegleid teha ja neist kinni pidada," tõdes Terje.

Terje lausa sügeles, et Kristo reeglid laiaks astuda ja küllap see järgmises saates ka õnnestub.
Kas Kersti lõpuks saab aru, et suur seltskond on talle hoopis appi saadetud ja tema peab oma sõna maksma panema?