Kolmandat aastat toimuv Tantrafestival on teadaolevalt Euroopa suurim festival tantra elustiili huvilistele. Eelmisel aastal võttis festivalist osa üle 700 inimese 13 riigist. Sel aastal 17.-19. juulil Viljandimaal Venevere Puhkekülas toimuvale festivalile on oodata veelgi suuremat tantrahuviliste ja -õpetajate osavõttu. Festivalil toimub üle 50 erineva töötoa, loengu, seminari ja esinemise. Festival on mõeldud nii algajatele, kui ka juba kogenud tantrahuvilistele. Avatud on ka turg, kus pakutakse kaupu ja teenuseid nii kehale kui hingele.

Peakorraldaja tuletab siinkohal kõigile veelkord meelde, et Tantrafestival on 100% alkoholi- ja tubakavaba suvesündmus. “Festivali õhtuid sisustavad vaatamata meelemürkide nulltolerantsile meeleolukad tantsupeod, mis kestavad varajaste hommikutundideni, tulge ja veenduge ise, et inimesed suudavad lõbusad ja rõõmsad olla ka ilma alkoholi joomata,” lisab festivali
peakorraldaja Liisa Maimon.

Kolme päeva jooksul viivad läbi erinevaid seminare ja loenguid maailmas väga tuntud tantrameistrid nagu Swami Vivekananda Taist ja Somananda Eestist. Paari- ja meesteõpetusi viivad läbi Petur Petursson Islandilt ja Flore Nicolas Prantsusmaalt. Veel on festivalil õpetajaid Iisraelist, Inglismaalt, USA-st, Argentiinast, Sloveeniast, Portugalist jne. Loengu annab ka Urmas Sõõrumaa, kes räägib pimeda ruumi ilust ja võlust läbi kõrgeima taoismipraktika. Seksuaalkäitumisest pikaajalises suhtes peab loengu seksuaalterapeut dr. Mare Pruks.

Täpsema festivali programmi õpitubade ja seminaride ajakavaga leiad siit. Festivali piletid on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja Piletilevi kodulehel.