Esimese saate peategelasteks on Eneli ja Jelena. Kümneks päevaks kodud vahetava naiste lugu ei kulge just libedalt.

"Oodata on kõike," lubab sarja toimetaja Eve Kallaste, kelle sõnul soovib üks osalistest tõestada, et naine pole kodumasin, teine aga pole valmis selleks, et uus elu osutub parajaks pähkliks.

Kirgi kütab ka rahasumma — 15000 krooni — mis sel hooajal igale sarjas osalevale perele elujärje parandamiseks kingitakse.

"Naistevahetus" on sari, kus kahe erineva pere emad vahetavad kümneks päevaks kodud. Selle aja jooksul avaneb osalejatel kordumatu võimalus vabaneda oma igapäevasest rutiinist ja elada senisest täiesti erinevat elu uues peres. Esimese viie päeva jooksul tuleb täita võõra pere reegleid, järgmise viie päeva jooksul need aga oma arusaamise järgi kehtestada.

Kuidas emad võõrastes kodudes toime tulevad? Kuidas saavad hakkama teise mehe ja lastega? Mismoodi jaotavad kodutöid, mil moel veedavad vaba aega ja kuidas kulutavad raha? Kõik see selgub kümne päeva jooksul, millest kujuneb põnev proovilepanek nii emade kui nende uute perede jaoks.

Saade on tulvil nii kirgi ja pisaraid kui ka muhedaid hetki ja äratundmisrõõmu.

Esmakordselt oli “Naistevahetus” TV3 ekraanil 2004. aasta sügisel.

“Naistevahetus” TV3 kolmapäeval, 2. septembril, kell 20.00.

Saate ametlik veebipartner on Delfi Naistekas. Siit saad teada, mis saates juhtus ja vaadata videolõike. Saad anda oma hääle osaleja poolt või vastu. Siin saad mängida auhinnamänge.