Keit Pentus

postitas oma FB kontole pildi ehitud kuusest ning täiendas seda meeleoluka kirjeldusega: “Õunakook küpseb ahjus. Sügisel korjatud kuuseriisikad on keldrist üles toodud. Suur kruus värsket kohvi kamina ees välja valatud…. Sõbrad! Soovin teile enne aastavahetuse möllu saabumist ilusaid, rahulikke, töömõtete- ja arvutivabasid jõule!”

Andra Veidemann

laadis oma kontole jõuluse foto kaminast, mille äärele on riputatud nimelised sokid erilistele sõpradele. Teiste hulgas on ka muusiku Riho Sibula kingisokk (suuruselt teine) ja kunstnik Aili Vindile süüdatud küünal.

Laine Jänes

tundis vahetult pärast jõule erilist heameelt ühe konkreetse kingi üle: “Sain jõuluvanalt Aira Tammemäe raamatu Inimtüüpide maagiline maailm. Väga, väga tarviline lugemine.” Enne jõule aga pühendas kultuuriminister oma kontolt järgneva jõululaulu märkega: “Kõigile :-)”

Urve Tiidus

“Tundkem rõõmu sellest, et maailmas jätkub veel naftat, et keegi paneb tihastele alati pekki, et tehnoloogia areng pole võtnud usku päkapikkudesse, et alati on inimesi, kes oskavad meid südamest naerma ajada,et on ees pikk nädalalõpp. Ja päevad lähevad jälle pikemaks! kena aastavahetust!”

Evelyn Sepp

Toogu see pühadeaeg rahu südamesse! Toogu ta tagasi ka väärikuse ja eneseusu. Neid juba raha eest ei saa! Olge armsad!:)
Mõni aeg varem jagas Evelin oma lugejatega ka blogipostitust. Ikka selleks, “et vestlused verivorstist ja praekapsast lookas laua taga liiga igavaks ei muutuks!”

Heti Tulve

jõulud tulid sel aastal vähemalt osaliselt pisut teisiti — pühade-eelne Kroonika kuulutas, et kaunitar saab peagi emaks. Jõulud jaganud naine veetis jõulud Khao Lakis. Sest raseduse pole ju haigus ja kui tervis lubab, miks mitte siis veel kallimaga koos rahus maailma näha?

“Froteeräti elevandu” tervituspilt on tehtud Saroijn hotellis!

Kristiina Ojuland

veetis samuti kodust eemal jõule — Jaapanis, ning läkitab kõigile võõrkeelse sõnumi: Kiru ki to wa / Shirade ya tori no / Su o tsukuru