Vaja läheb (kahele inimesele):

4 tk kiivit
peotäis värskeid mündilehti
3 spl kuuma vett

Valmistamine:

Soovitavalt eelneval päeval või paar tundi varem koori kiivid, viiluta ning sügavkülmuta. Kasutades köögikombaini või blenderit, purusta mündilehed ja külmutatud kiivitükid. Kui segu paistab liiga jäine ja tahke, lisa lusika kaupa (maksimaalselt 3 spl) kuuma vett. Blenderda, kuni mass muutub liikuvamaks. Aseta jäätisekulbi või selle puudumisel lusikaga sorbetipallid eelnevalt külmutatud serveerimisnõusse ning serveeri koheselt!

Head isu!

Oma esimest kokaraamatut “My Love For Three — Food, You & Me” kirjutasin ma 3 kuud. See on 96-leheküljeline ning räägib mu taasavastatud armastusest enese ja toidu vastu. See kõik sai võimalikuks aga tänu mu suurele armastusele partneri vastu, kellele see raamat ka pühendatud on. Raamat on inglise keeles ning ülesehituselt on jaotatud see 11 osaks, millest igaüht esindab üks toitaine, mis võib me igapäeva toitumist kordades paremaks muuta. Nii on seal esindatud: avokaado, banaan, kodujuust, naturaalne kakao, Kreeka jogurt, bataat ehk maguskartul, kinoa, känguruliha, pähklid, kaerahelbed ja mesi. Mind nõustas mu tööandja Michael Moore, kes on maailmakuulus kokk, juhib Sydneys mitut restorani ja on välja andud mitmeid kokaraamatuid.

Soovin väga, et mu uued ideed ja retseptid jõuaksid nii paljude inimesteni kui võimalik, sest see on minu elu muutnud täielikult ning võib aidata teisigi.

Merilini toidublogi saad vaadata siit!